Mesajul Gabrielei Cristea după ce Adelina Pestrițu s-a infectat cu COVID-19. ”Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale”

02.09.2020, 16:09
Mesajul Gabrielei Cristea după ce Adelina Pestrițu s-a infectat cu COVID-19. ”Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale”
Mesajul Gabrielei Cristea după ce Adelina Pestrițu s-a infectat cu COVID-19. ”Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale”

Gabriela Cristea a transmis un mesaj categoric pe contul său de Instagram legat de pandemia de coronavirus. Mesajul vedetei de televiziune vine după ce Adelina Pestrițu a fost confirmată pozitiv cu COVID-19.

Gabriela Cristea i-a urat Adelinei Pestrițu sănătate în mesajul postat pe Instagram. În plus, vedeta i-a îndemnat pe toți cei care o urmăresc în online să poarte mască pentru a se se proteja atât pe ei, cât și pentru a-i proteja pe cei din jur.

”Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale. Ne-a dus de la agonie la extaz, ca să ne arunce iar în ghiarele abisului. Într-o zi normală trecem prin toate stările cunoscute și mai adăugăm câteva noi care ne înspăimântă doar pentru nu știam că suntem capabili de ele. Îl invocăm pe Dumnezeu de parcă e un personaj de film cu super eroi, când soluția este de fapt la îndemâna noastră; POARTĂ MASCĂ. Masca mea te protejază pe tine, masca ta mă protejază pe mine. @adelina.pestrițu, sănătate multă!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Adelina Pestrițu a anunțat marți seară că are coronavirus

Marți seară, 1 septembrie, Adelina Pestrițu a anunțat în mediul online că este infectată cu noul coronavirus. Vedeta și-a făcut testul după ce și-a pierdut gustul și mirosul.

”Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID. Iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros, am venit, mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați”, a fost anunțul făcut de Adelina Pestrițu.

”Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent. N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros”, a adăugat ea.

Ulterior, Adelina Pestrițu a anunțat că va fi externată din spital și va sta izolată, însă nu acasă, pentru a-și proteja familia.

 

 

citește și...