Cum se simte graviduța Gina Pistol. ”Orice fac este înmulțit cu zece ca nivel de dificultate”

07.01.2021, 11:47
Cum se simte graviduța Gina Pistol. ”Orice fac este înmulțit cu zece ca nivel de dificultate”
Cum se simte graviduța Gina Pistol. ”Orice fac este înmulțit cu zece ca nivel de dificultate”

Vedeta de televiziune Gina Pistol a explicat cum se simte în ultimele luni de sarcină. Blonda va deveni curând mămică pentr prima oară.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină în curând părinți pentru prima dată. Prezentatoarea de televiziune le-a explicat fanilor săi de pe rețelele de socializare cum se simte în această perioadă.

„Eu nu știu cum reușiți voi să vă adunați sau cum ați reușit, dar eu nu-mi revin. Am o stare de zi de duminică continuă. Și de Crăciun și de Revelion n-am făcut decât să mănânc și să dorm. La munte am urcat puțin pe munte, suficient cât să obosesc imediat și să mă retrag pentru un somn”, a povestit Gina Pistol într-un InstaStory, potrivit spynews.ro.


Cum se simte graviduța Gina Pistol: ”Nu mă pot aduna”

Gina Pistol a mărturisit că are foarte multe lucruri de rezolvat, însă nu prea reușește să le ducă la bun sfârșit. De asemenea, prezentatoarea de televiziune a explicat că obosește repede  și că tot ce își dorește este să se odihnească.

„Am foarte multă treabă de făcut: trebuie să vină dressing-ul, bucătăria, încep și filmările pentru „Chefi la Cuțite” și eu nu mă pot aduna”, a mai mărturisit Gina Pistol în mediul online. „Nu vreau decât să stau, să ascult muzică și să citesc. Mai gătesc din când în când câte ceva, când pot, pentru că deja nu mai pot”, a adăugat ea.

Gina Pistol mai are puțin și intră în cea de-a opta lună de sarcină. Blonda a mărturisit că abia așteaptă să-și strângă fetița în brațe. „Orice fac este înmulțit cu zece ca nivel de dificultate. Mai am puțin intru în luna a 8-a. Practic, mai am foarte puțin. Doamne, abia aștept!”, a încheiat Gina Pistol.

citește și...