Cum se simte Anca Serea după ce a ajuns de urgență la spitalul din Bulgaria. Prin ce clipe de coșmar a trecut

10.08.2020, 11:13
Cum se simte Anca Serea după ce a ajuns de urgență la spitalul din Bulgaria. Prin ce clipe de coșmar a trecut
Cum se simte Anca Serea după ce a ajuns de urgență la spitalul din Bulgaria. Prin ce clipe de coșmar a trecut

Zilele trecute, Anca Serea a ajuns de urgență la spitalul din Bulgaria! Fosta prezentatoare tv a ajuns pe mâinile medicilor din cauza anemiei, afecțiune de care suferă de ceva vreme.

Soția lui Adi Sînă și-a anunțat fanii că a ajuns acasă, iar în prezent se simte mai bine. În plus, vedeta a mărturisit că și-a dat seama că muncește prea mult și a omis să se odihnească.

De ce a ajuns la spital

Pe contul de Instagram, Anca Serea a ținut să își liniștească prietenii virtuali și a dat detalii despre starea ei de sănătate.

‘În sfârșit am ajuns acasă! Și… sunt puțîn mai bine! Sănătatea este cel mai prețios lucru din viață unui om. Iar ultima săptămâna mi-a demonstrat din plin cât de mult contează să ai grijă de ține, nu doar pentru binele tău, ci și pentru al celor care depind de ține sau al celor care țin la ține.

Poate o parte din voi, prietenii de aici ați aflat că am ajuns internată în spital din cauza anemiei. Este o problemă de care știam, dar nu i-am acordat niciodată importantă cuvenită. Corpul meu a vrut să îmi transmită mesajul că muncesc prea mult, mă odihnesc prea puțin și nu am ținut cont de tratamentul pe care ar trebuit să îl urmez constant.

Simptomele pe care le-am resimțit de dată această au fost că un duș rece. Am crezut efectiv că… nu o să-mi revin. Iar familia și foarte mulți prieteni s-au îngrijorat nespus. Mulțumesc tututor pentru că v-ați gândit la mine și poate v-ați rugat pentru binele meu’, a spus Anca Serea.

Are șase copii

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher. Ancăi i-a fost dat să treacă printr-o dramă cumplită, iar la 28 de ani a rămas văduvă. Primul său soț a murit de leucemie în anul 2010, după ce s-a luptat trei ani de zile cu boala.

Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

‘Atât eu, cât și Adi, suntem extrem de implicați și facem tot posibilul să fim cât mai mult timp prezenți în rutinele fiecăruia dintre copii. Așa că, atunci când nu este plecat în concerte sau turnee, dimineața este momentul nostru preferat, timpul pe care îl petrecem împreună făcând planuri sau proiecții pentru viitorul întregii familii’, scria Anca Serea pe rețelele de socializare.

 

citește și...