Anca Serea, de urgență la spital! Vedeta se confruntă cu probleme serioase de sănătate

08.08.2020, 12:30
Anca Serea, de urgență la spital! Vedeta se confruntă cu probleme serioase de sănătate
Anca Serea, de urgență la spital! Vedeta se confruntă cu probleme serioase de sănătate

Anca Serea a ajuns de urgență la spital, în Bulgaria! Vedeta se confruntă cu probleme serioase de sănătate și a anunțat pe rețelele de socializare că a fost internată.

Anca Serea a fost internată

Soția lui Adi Sînă nu a dezvăluit cu ce probleme se confruntă, însă a mărturisit că nu a participat la ziua fiicei sale, Sarah. Pe rețelele de socializare, aceasta a detaliat cum s-a întâmplat totul.

‘Povestea este că am plecat cu Adi în Bulgaria, la o întâlnire. Am fost la Varna cu mașina. Am simțit că nu am o stare generală foarte bună. Adi a mers la farmacie, mi-a cumpărat niste calciu, magneziu, mi s-a făcut foarte rau, am vărsat. Am chemat ambulanța. Sistemul sanitar din Bulgaria este foarte defectuos. Nu știu dacă mă credeți, dar eram chiar pe marginea prăpastiei. Nu mai auzeam cu urechea dreaptă, nu mai vedeam cu ochiul drept, nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele. Am stat peste noapte în Bulgaria și am ajuns cu greu acasă, în București. Acum sunt la spital, analizele sunt destul de slabe în ceea ce privește hemoglobina și cantitatea de fier’, a povestit vedeta pe Instagram.

Anca Serea și-a exprimat regretul că nu a fost lângă fiica ei când a împlinit 13 ani.

‘Ieri a fost ziua micuței noastre domnișoare Sarah și am realizat cât de repede trece timpul! 13 ani au trecut într-o clipită și bebelușul de odinioară s-a transformat într-o domnișoară frumoasă și elegantă, de o bunătate rar întâlnită și care mă face mândră constant.

Din păcate nu am putut să fiu fizic lângă ea din cauza unor probleme de sănătate, dar sunt optimistă și sunt sigur că se vor rezolva rapid… Timpul trece extrem de repede și nu iartă pe nimeni. Aceasta este o perspectivă de a privi lucrurile. Dar timpul ne oferă ocazii nenumărate de a ne bucura alături de copiii noștri, de a le vedea fiecare pas în evoluție. Depinde doar de noi cum îl folosim.

Dacă timpul pe care îl avem ajunge împrăștiat în lucruri neimportante, vom rămâne cu o senzație amară. Însă, dacă îl dedicăm familiei și oamenilor dragi, atunci va fi consumat cu folos. Prețuiți fiecare clipă și folosiți-o cu înțelepciune’, a scris vedeta pe Instagram.

Are șase copii

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher. Ancăi i-a fost dat să treacă printr-o dramă cumplită, iar la 28 de ani a rămas văduvă. Primul său soț a murit de leucemie în anul 2010, după ce s-a luptat trei ani de zile cu boala.

Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

‘Atât eu, cât și Adi, suntem extrem de implicați și facem tot posibilul să fim cât mai mult timp prezenți în rutinele fiecăruia dintre copii. Așa că, atunci când nu este plecat în concerte sau turnee, dimineața este momentul nostru preferat, timpul pe care îl petrecem împreună făcând planuri sau proiecții pentru viitorul întregii familii’, scria Anca Serea pe rețelele de socializare.

 

citește și...