Cum se simte Alina Laufer, însărcinată cu gemeni: ‘Mă lupt cu o poftă de dulce îngrozitoare’

23.01.2021, 16:27
Cum se simte Alina Laufer, însărcinată cu gemeni: 'Mă lupt cu o poftă de dulce îngrozitoare'
Cum se simte Alina Laufer, însărcinată cu gemeni: 'Mă lupt cu o poftă de dulce îngrozitoare'

Alina Laufer și soțul ei, Ilan, nu-și mai încap în piele de fericire de când au aflat că vor deveni părinți. În luna aprilie, aceasta va aduce pe lume o pereche de gemeni, băiețel și o fetiță.

Fosta soție a lui Jorge a rămas însărcinată după opt ani și mai multe proceduri de inseminare. Alina Laufer mai are o fetiță de 12 ani, pe Karina, din mariajul cu solistul Jorge, pe numele său din buletin George Papagheorghe.

Blondina experimentează din nou perioada sarcinii! Ea este gravidă în șase luni și jumătate și a început deja să se pregătească pentru venirea pe lume a gemenilor.

Alina Laufer este însărcinată cu gemeni

Alina Laufer a mărturisit că s-a apucat să amenajeze camera copiilor. În plus, și-a găsit deja o bonă, care va locui alături de ei în vila din Corbeanca.

‘Sunt fericită pentru că mi-am găsit bonă internă, nepaleză. A venit deja la noi. De vineri îmi vin muncitorii care se vor ocupa să zugrăvească camera copiilor, dăm cu lavabilă și pregătim din timp. O să punem și tapet pe un perete. Încă mă gândesc la teme, am ajuns la steluțe și norișori. Încerc să fac o paletă de culori neutră. Sunt însărcinată deja în șase luni și jumătate.

Pe la începutul sau la jumătatea lunii aprilie urmează să nasc și cred că o voi face prin cezariană, deși pe Karina am născut-o natural. Încă mai oscilez dacă voi naște aici sau în Israel. Am pus 10 kilograme până acum în sarcină și deja am început să am insomnii. Mă lupt cu o poftă de dulce îngrozitoare. Asta este marea mea provocare! Am încercat totuși să mă stăpânesc, să zicem că am reușit. De vreo 2-3 săptămâni am început să fac și sport, acasă la noi, pe terasă unde avem amenajată o mică sală de sport’, a spus Alina Laufer pentru Click!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alina Laufer (@alina.laufer)

citește și...