Alina Laufer, detalii despre naștere. ”Prefer să nu-mi asum riscuri din acest punct de vedere”

08.01.2021, 12:06
Alina Laufer, detalii despre naștere. ”Prefer să nu-mi asum riscuri din acest punct de vedere”
Alina Laufer, detalii despre naștere. ”Prefer să nu-mi asum riscuri din acest punct de vedere”

Alina Laufer a dat detalii despre sarcina sa. Vedeta a explicat cum se simte și cum se pregătește pentru venirea pe lume a gemenilor.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este însărcinată cu actualul ei soț, Ilan Laufer, ci doi urmând să aibă gemeni.  Alina Laufer a oferit detalii despre sarcina sa și despre naștere la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televizine Pro TV.

„Am început să le pregătesc camera. Este o provocare pentru că atunci când am avut-o pe Kari am știut ce culori să le aleg. Acum m-am gândit la niște culori neutre [gemenii fiind fată și băiat]. (…) O să iau legătura cu un consultant de lactație pentru că intenționez să alăptez. (…) A fost greu să o alăptez și pe Kari. La început este așa. Mă simt bine. Sarcina în sine [e ok], deși vine cu anumite greutăți, burtica e mult mai grea. Chiar dacă nu e foarte mare, apasă foarte mult. Încerc să am grijă de mine atât cât pot. (…) Burtica este mare și îmi este greu să mă mișc. (…) Ilan are încredere în mine. Este foarte implicat. Aș vrea să nasc într-o maternitate de stat. Am încredere în secția de neonatologie. Prefer să nu-mi asum riscuri din acest punct de vedere. Și pe Karina am născut-o tot la stat”, a dezvăluit Alina Laufer, însărcinată în 6 luni, potrivit revistei Unica.

Alina Laufer și-a aniversat fetița alături de fostul și actualul soț

În data de 13 noiembrie a anului trect, Alina Laufer și fostul ei soț, Jorge, au aniversat-o pe fiica lor, Karina, care a împlinit 12 ani.

Micuța și-a dorit să petreacă atât alături de familia tatălui ei, cât și de cea a mamei sale, astfel că s-au reunit toți.

“Karina a fost extrem de încântată, a primit multe cadouri de la George, organizarea zilei de naștere a fost din partea mea. Am muncit aproape o săptămâna să mă organizez. A ieșit foarte frumos! Karina a fost foarte fericită că a venit fratele ei, familia, în formula asta nu am mai fost așa, cu toții acasă niciodată, doar la restaurant, iar în formula completă nu am mai fost la ziua ei din 2017, dinainte să plecăm să locuim în America”, a spus atunci Alina Laufer.

citește și...