Alina Laufer dă detalii despre sarcină. ”Am 17 săptămâni și deja am început să mă mișc mai greu pe scări”

16.11.2020, 12:52
Alina Laufer dă detalii despre sarcină. ”Am 17 săptămâni și  deja am început să mă mișc mai greu pe scări”
Alina Laufer dă detalii despre sarcină. ”Am 17 săptămâni și deja am început să mă mișc mai greu pe scări”

Alina Laufer a dat detalii despre sarcina sa. Vedeta a explicat cum se simte și cum se pregătește pentru venirea pe lume a gemenilor.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este însărcinată cu actualul ei soț, Ilan Laufer, ci doi urmând să aibă gemeni.

Alina Laufer a vorbit despre sarcina sa și despre cum se simte într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro. “Sarcina merge bine. Toată lumea îmi admiră burtica, a început să îmi crească de la o zi la altă și toată lumea zice că începe să se vadă sarcina. Am 17 săptămâni și deja am început să mă mișc mai greu pe scări. Sarcina cu gemeni merge bine, chiar săptămâna trecută am fost la ecografie. Amândoi bebelușii sunt OK, și băiețelul și fetița. Am întrebat medicul în mod special dacă am vreo restricție și mi-a zis că niciuna pentru că sarcina decurge bine și normal. E totul în grafic și nu trebuie să îmi fac griji. De luna viitoare voi începe să îmi caut o bonă internă. Am început oarecum să pregătesc și camera bebelușilor, iar de la începutul lunii decembrie voi începe să îmi fac planuri concrete referitoare la naștere”, a explicat Alina Laufer.

Și-a aniversat fetița alături de fostul și actualul soț

În data de 13 noiembrie, Alina Laufer și fostul ei soț, Jorge, au aniversat-o pe fiica lor, Karina, care a împlinit 12 ani.

Micuța și-a dorit să petreacă atât alături de familia tatălui ei, cât și de cea a mamei sale, astfel că s-au reunit toți.

“Karina a fost extrem de încântată, a primit multe cadouri de la George, organizarea zilei de naștere a fost din partea mea. Am muncit aproape o săptămâna să mă organizez. A ieșit foarte frumos! Karina a fost foarte fericită că a venit fratele ei, familia, în formula asta nu am mai fost așa, cu toții acasă niciodată, doar la restaurant, iar în formula completă nu am mai fost la ziua ei din 2017, dinainte să plecăm să locuim în America”, a mai spus Alina Laufer pentru sursa menționată.

citește și...