Cum se simte Alexia Eram după ce a fost operată. ”Nu este atât de ușor”

18.11.2020, 12:59
Cum se simte Alexia Eram după ce a fost operată. ”Nu este atât de ușor”
Cum se simte Alexia Eram după ce a fost operată. ”Nu este atât de ușor”

Alexia Eram, fiica vedettei de televiziune Andreea Esca, a fost operată în urmă cu câteva zile. Aceasta se află acum în recuperare.

În urmă cu câteva zile, Alexia Eram îi anunța pe fanii ei de pe rețelele de socializare că urmează să fie operată de apendicită. Acum, aceasta a revenit acasă și se află în recuperare.

Alexia Eram a explicat, în mediul online, cum se simte. „Bună, dragii mei! După cum știți, m-am întors acasă. Îmi beau cafeaua și mă recuperez. Nu e ușor după cum credeam. Este una dintre cele mai ușoare operații, doar că fiind prima mea operație am crezut că mă operez azi, mâine plec și gata, dar de fapt nu este atât de ușor. Abia merg, mă doare, mă ține, obosesc foarte repede, dar mă recuperez”, a spus Alexia Eram, potrivit spynews.ro.

Alexia Eram a împlinit 20 de ani anul acesta

În data de 31 august anul acesta, Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare a jurnalului de știri de la Pro TV, Andreea Esca, a împlinit 20 de ani. Într-un text scris pentru alistmagazine.ro, Andreea Esca a făcut mărturisiri despre fiica sa.

”Abia astăzi m-am panicat! Nu alaltăieri, când a fost ziua mea! Alexia împlinește 20 de ani! Deci e imposibil ca și eu să am tot 20. Și nici 34 nu pot să am, că nu am avut-o la 14 ani… Deci am mai mult de atât. Mai mult de atât înseamnă mult…Și da, știu încurajările de tipul nu contează vârsta din buletin, dar azi m-a izbit realitatea.  Nu, desigur, această revelație târzie nu mă va face să cântăresc de două ori dacă să mă duc la vreun party, dar recunosc că m-a zguduit un pic. Pentru că eu trăiesc cu mine zilnic, îmbătrânim împreună cu ridurile aferente și kilogramele de rigoare, cu dubiile și problemele ce trebuie rezolvate, și știm că avem doi copii. Doar că acum, unul dintre “cei mici” apare cu o vârstă din asta … și nu eram pregătite. Parcă până la 20 încă mai sună a “copilul meu”. Acum nu știu cum să zic? Fata mea? Și cum să mă repozitionez față de fetița aceea zglobie cu ochi albaștri care mi-a schimbat universul când a venit pe lume?”, a scris Andreea Esca.

”Tare fericită m-a făcut acest copil! Pardon… această domnișoară! Când m-a anunțat medicul că sunt însărcinată, pur și simplu urlam de fericire pe stradă. Îmi amintesc perfect cum i-am spus Adinei Goriță, la birou. Știu și unde și cu ce eram îmbrăcată. Nimic în lume nu ar fi putut să mă facă mai fericită! Orice mă întreba oricine, eu răspundeam că sunt însărcinată. Mă simțeam centrul Lumii, cea mai puternică ființă de pe Pământ și cea mai norocoasă”, a adăugat vedeta TV.

 

citește și...