Cum se simte Adela Popescu, după ce a fost externată: ‘M-am speriat după ce am făcut febră’

28.06.2020, 17:47
Cum se simte Adela Popescu, după ce a fost externată: 'M-am speriat după ce am făcut febră'
Cum se simte Adela Popescu, după ce a fost externată: 'M-am speriat după ce am făcut febră'

Adela Popescu a fost externată din spital, vineri (26 iunie), după ce a stat internată timp de cinci zile. Prezentatoarea de la “Vorbește lumea” a ajuns de urgență la spital, cu dureri mari de burtă. Medicii au stabilit că vedeta s-a ales cu o inflamație în zona în care se termină colonul și începe apendicele.

Din fericire, Adela Popescu se simte bine acum și a ajuns acasă, la familia ei! De asemenea, ea își continuă tratamentul cu antibiotic injectabil, iar doctorii o țin sub observație. Momentan, nu se cunosc cauzele pentru problemele digestive cu care s-a confruntat Adela Popescu.

Adela Popescu, probleme de sănătate

Înainte de a fi externată, prezentatoarea tv a intrat în direct prin Skype, la emisiunea pe care o prezintă la PRO TV.

‘Să știi că ieri de dimineață (n.r. joi) nu era foarte liniștită, căci începusem să fac temperatură, nu avusesem până atunci, și mă durea în continuare burta destul de tare și eram cam speriată, nu-mi prea ardea de glume. Însă, după ce am mai făcut un set de analize am văzut că inflamația și infecția scad, scăzuse și temperatura, burta începea să nu mă mai doară, la ecografie lucrurile arătau din ce în ce mai bine.

Voi continua câteva zile acasă să mai fac acest antibiotic, probabil că o să rămân cu branula. Dar sunt bine, sunt veselă, tu mă știi că greu mă întristez. Trebuie să mai fac câteva investigații, pentru că noi acum rezolvăm problema de acolo, dar trebuie să descoperim ce anume a cauzat-o. Vom mai face câteva investigații și acum, și săptămâna viitoare, sper să nu fie ceva grav, adică NU are cum să fie ceva grav’, i-a povestit Adela colegului său de show, Cove.

A fost operată în urmă cu patru ani

La o zi de când a ajuns acasă, Adela Popescu a publicat o imagine cu ea la piscină, iar fanii i-au putut observa branula la mână.

În 2016, soția lui Radu Vâlcan s-a mai confruntat cu probleme de sănătate! La vremea respectivă, vedeta a ajuns la spital cu dureri groaznice și a fost băgată în operație, cu diagnosticul de peritonită.

‘Putea fi destul de grav dacă nu ajungeam la timp. Femeile care au născut şi care alăptează, în principal, dar de această problemă, de apendicită, au şanse foarte mari ca peritonita să apară foarte repede’, declara Radu Vâlcan pentru Antena Stars.

citește și...