Ce fac Adela Popescu și soțul ei după ce adorm copiii. ”Dacă nu suntem obosiți”

25.04.2020, 13:11
Ce fac Adela Popescu și soțul ei după ce adorm copiii. ”Dacă nu suntem obosiți”
Ce fac Adela Popescu și soțul ei după ce adorm copiii. ”Dacă nu suntem obosiți”

Adela Popescu a spus cum reușește să aibă parte de momente de intimitate cu soțul său, Radu Vâlcan, în această perioadă de izolare la domiciliu alături de familie.

Adela Popescu, în vârstă de 33 de ani, și Radu Vâlcan, în vârstă de 43 de ani, formează una dinte cele mai fumoase familii din showbiz-ul românesc, alături de cei doi copii ai lor.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Adela Popescu a dezvăluit care este momentul zilei în care reușește să fie singură cu soțul ei, în perioada de izolare la domiciliu.

”În general, tabieturi există doar dacă cei mici au chef să se joace împreună și nu stăm cu ei sau dacă fac un puzzle, atunci noi apucăm să bem o cafea și să simțim că avem tabieturi. După ce ei merg la somn, ne uităm la un serial (Homeland în această perioadă), mâncăm înghețată și bem un pahar de vin. Sunt momentele când suntem doar noi doi și le așteptăm, în fiecare zi!”, a declarat Adela Popescu.


Vedeta a detaliat și cum arată o zi din viața sa.

”Se trezesc copiii destul de devreme, facem o cafea și îi organizăm cu ce mai au nevoie – îi îmbrăcăm, apoi dacă este cald, pe la 8:30 îi scoatem în curte, apoi facem micul dejun. Așa cum spuneam, de la 9:30 eu merg să mă pregătesc de emisiune, iar Radu rămâne cu băieții. După 13:00, facem schimb. Eu stau cu cei mici și Radu se poate odihni. Seara, după 19:00 – 19:30, când cei mici merg la somn, avem timp pentru noi, dacă nu suntem obosiți”, a afirmat ea.

citește și...