Adela Popescu explică de ce a lipsit de la TV. “Protocolul atunci când te internează în spital este să îți facă automat un test covid”

24.06.2020, 11:34
Adela Popescu explică de ce a lipsit de la TV. Protocolul atunci când te internează în spital este să îți facă automat un test covid
Adela Popescu explică de ce a lipsit de la TV. "Protocolul atunci când te internează în spital este să îți facă automat un test covid"

Adela Popescu a explicat care a fost motuivul pentru care marți, 23 iunie 2020, nu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, pe care o moderează alături de Cove, Gabriel Coveșanu.

Marți, colegul Adelei Popescu, Gabriel Coveșanu, a anunțat în direct că vedeta trebuie să facă niște investigații suplimentare legate de o afecțiune digestivă, explicând că aceasta s-a simțit rău de câteva zile.

“A avut o noapte destul de grea, acum se odihnește”, a explicat prezentatorul.

Miercuri, Adela Popescu a intrat în direct la emisiune, din spital, și a explicat ce s-a întâmplat și care este starea ei de sănătate.

“De vreo patru zile mă durea foarte tare stomacul (…) m-am prezentat la urgență si m-au internat pentru că se pare că am ileită terminală, o inflamație a intestinului”, a spus Adela Popescu, potrivit vorbestelumea.protv.ro.

Adela Popescu a ținut să dezmintă zvonurile conform cărora ar fi infectată cu noul coronavirus.

“Protocolul atunci când te internează în spital este să îți facă automat un test covid”, a adăugat vedeta.

“Cu această ocazie, vă arăt testul, este negativ. Dacă nu am eu COVID-19, nu ai nici tu, nici altcineva din platou”, a mai spus ea.

Adela Popescu a explicat că în prezent i se administrează calmante.

“Mi se administrează calmante, antibiotic și antiinflamatorii. În funcție de analize, dacă lucrurile merg bine, o să am medicație acasă. Mi-a fost teamă pentru că nu știau ce este acolo, mi s-a făcut un CT, deocamdată s-a hotărât să mergem doar pe medicamentație”.

 

Cine este Adela Popescu

Adela Popescu este cunoscutpă publicului din România ca actriță, cântăreață și prezentatoare de televiziune. A ajuns în atenția publicului larg prin intermediul telenovelei ”Numai iubirea”, care s-a bucurat de foarte mare succes. Ulterior, aceasta a jucat în numeroase telenovele. În timp ce filma pentru serialul ”Lacrimi de iubire”, și-a înregistrat și primul său album de muzică, intitulat „Lacrimi de iubire”. Stilul abordat de Adela pe acest album este pop slow cu influențe dance și latino. Vedeta a avut o relație cu actorul Dan Bordeianu. În prezent, Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii.

 

citește și...