Cătălin Măruță, confirmat pozitiv cu COVID-19. Primele declarații ale prezentatorului TV

31.01.2021, 09:35
Cătălin Măruță, confirmat pozitiv cu COVID-19. Primele declarații ale prezentatorului TV
Cătălin Măruță, confirmat pozitiv cu COVID-19. Primele declarații ale prezentatorului TV

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță este infectat cu noul coronavirus. Acesta și familia sa se află în izolare.

Cătălin Măruță a fost testat pozitiv cu COVID-19. Acesta a anunțat că va sta acasă timp de 14 zile cu familia sa. El a explicat că va continua emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, de acasă. “Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a transmis Cătălin Măruță pe Instagram.

Ulterior, Cătălin Măruță a mai făcut alte postări în mediul online în care apare alături de micuța Eva. “David nu poate să fie în gașca noastră, el este în gașca cealaltă. Eu, mami și Eva într-o gașcă, iar David în altă gașcă”, lăsând de înțeles că el, Andra și fetița lor au COVID-19, iar David a reușit să nu contracteze virusul. Andra a transmis și ea un mesaj în mediul online: ”Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele ?  Filme online? Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă!”.

726.918 cazuri de coronavirus în țara noastră

2.668 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul COVID-19 ajungând la 726.918, din care 672.532 pacienți vindecați. În ultimele 24 de ore 68 de români infectați coronavirus au decedat, relatează Hotnews.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.702.

Pe teritoriul României, 39.253 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 10.410 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 57.174 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 157 de persoane.

citește și...