FOTO / Cum se prezintă Lorena, soția lui George Buhnici, în costum de baie. Fostul prezentator a comentat că ”arată ca o minoră”

20.07.2022, 11:31
FOTO / Cum se prezintă Lorena, soția lui George Buhnici, în costum de baie. Fostul prezentator a comentat că ”arată ca o minoră”
FOTO / Cum arată Lorena, soția lui George Buhnici, în costum de baie

Mai multe fotografii postate pe contul său de pe rețelele de socializare o înfățișează pe Lorena, partenera de viață a lui George Buhnici, în costum de baie. Despre soția sa, George Buhnici a afirmat că arată ca o minoră. ”Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur”, a spus acesta.

George Buhnici a provocat un imens scandal cu declarațiile pe care le-a făcut zilele trecute. Prezent la festivalul Neversea împreună cu soția sa, Lorena, George Buhnici și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al femeilor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie cu celulită şi vergeturi. „Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus el la o emisiune TV.

”Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a mai comentat acesta.

Cum se prezintă Lorena, soția lui George Buhnici, în costum de baie. Ce mesaje a primit aceasta pe rețelele de socializare

George Buhnici și soția lui, Lorena, sunt născuți în același an, în 1981. Ambii au 41 de ani. Lorena i-a devenit soție fostului prezentator al emisiunii ”iLike IT”, de la PRO TV, în anul 2010. Aceasta activează ca antreprenor, dar și specialist în comunicare, potrivit playtech.ro.

Pe conturile sale de pe rețelele de socializare, Lorena Buhnici are numeroase fotografii în care apare în costum de baie. Aceasta are un trup bine lucrat la sală, după cum se poate observa din imaginile respective.

După declarațiile partenerrului ei de viață, Lorena Buhnici a primit numeroase mesaje c ritice în mediul online: ”Urate afirmatiile sotului dumneavoastra! Sunteti o doamna cerebrala si sunteti si mama, aveti o fetita care va creste mare, sa o feriti de privirile barbatilor cu ganduri ca ale sotului dumneavoastra!”,  ”Minora în chiloți”, ”Să-l iei și pe domnul Buhnici la săliță să scape de burta aia”, ”Corpul e de 20+ dar la față arăți de 50+!😅 E ok la ce fetișuri are Ghiță!”, ”Dacă tu ești un exemplu de corp de minoră …mi-e milă sincer”, ”La săliță, la săliță?”, ”Normal ca se uita șunci Buhnici după altele când sta cu stâlpul în casa”, ”Daca si asta se vede frumoasa. Parca-i Tonciu inainte de operatii”, ”Minora vieții”, ”Merg la sala, am 50kg, mananc sanatos si totusi am vergeturi si celulita. Oare ce sfat are @gbuhnici in privinta asta? Intreb aici, pt ca pe pagina lui nu se pot lasa comentarii si sunt f interesata de parera lui; omul chiar pare inteligent si citit, si deloc #misogin #egocentrist #needucat”, ”Dacă și tu mai arăți a minora😂😂😂atunci eu sunt bebelușa pe lângă tine”.

citește și...