FOTO / Misha, mai senzuală ca niciodată! Cum s-a lăsat fotografiată fosta soție a lui Connect-R

06.06.2020, 09:26

Cântăreața Misha, fosta parteneră de viață a lui Connect-R, s-a afișat într-o ipostază plină de senzualitate în fața prietenilor din mediul virtual.

Misha este o femeie foarte frumoasă, care știe cum să-lși pună în valoare atuurile fizice. În cea mai recentă fotografie pe care a postat-o pe contul său de pe o rețea de socializare, artista apare într-o ipostază plină de senzualitate. Artista a pozat topless. Însă, Misha a avut grijă să-și acopere decolteul cu o pisică, astfel încât să nu lase la vedere mai mult edecât ar fi dorit.

Provocatoarea imagine a făcut furori în mediul online, cântăreața primind numeroase aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Ce spune Misha despre relația pe care o are acum cu Connect-R

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya.

„Noi nu am luat această decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai târziu, nu au mai mers lucrurile aşa cum trebuie. Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit, pentru că acum avem o relaţie super ok de prietenie. Sunt multe cupluri care ajung la ură şi nu e ok. Copilul ajunge să sufere cel mai mult”, a spus Misha la o emisiune de televiziune.

Artista a dezvăluit că îl vede zilnic pe Connect-R, ba chiar acesta rămâne uneori peste noapte la ea acasă, pentru a dormi cu fetița lor.

„Ne vedem zilnic. Relu vine zilnic şi o vede pe Maya. Tatăl ei era şi înainte plecat la concerte şi nu a fost o ruptură aşa mare. Nu am luat în calcul o împăcare. Momentan suntem ok. Au mai fost cazuri în care Maya şi-a dorit foarte mult să doarmă cu tatăl ei şi a mai rămas peste noapte”, adăuga Misha.

citește și...