Cum se menține Iuliana Tudor în formă. ”Am aceeași greutate ca la 20 de ani”

19.10.2020, 12:53
Cum se menține Iuliana Tudor în formă. ”Am aceeași greutate ca la 20 de ani”

Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii ”Vedeta populară”, de la Televiziunea Națională, este într-o dormă fizică foarte bună. Vedeta a dezvăluit care este secretul siluetei sale.

Iuliana Tudor are, la 43 de ani, aceeași greutate pe care o avea la 20 de ani, după cum a afirmat în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.

”Am aceeași greutate ca la 20 de ani. Când am pus 2-3 kg reduc cantitatea și mănânc ceva foarte ușor la fiecare masă. Măresc și cei 2 litri de apă. Într-o săptămână m-am reglat”, a declarat Iuliana Tudor.

Prezentatoarea de la Televiziunea Națională a explicat și cum reușește să se mențină în formă.

”Echilibrul e cheia. Nu-mi refuz nimic din ce îmi place, dar am grijă ca zilele următoare să aerisesc organismul. Să-i dau timp și spațiu să elimine dacă e cazul ce i-am dat mai greu. Respect 3 mese pe zi la ore fixe și 2 litri de apă zilnic. Somn 8 ore și mișcare de 3 ori pe săptămână. Nu mănânc fast food, prăjeli sau alimente puternic procesate”, a spus ea.

Cum s-a schimbat viața Iulianei Tudor în pandemie

Iuliana Tudor a mărturisit și în ce fel s-a schimbat viața sa din cauza pandemiei de coronavirus.

”Nu pot spune că viața mea e altfel, doar că a devenit o rutină și tratăm cu normalitate respectarea regulilor de igienă și de distanțare. În rest, ne străduim să ne continuăm viețile atât cât se poate cu optimism și credință că va trece!”, a spus vedeta.

Prezentatoarea TV a explicat și cum este acest an pentru ea din punct de vedere profesional.

”O resetare cumva. Mi-am îndreptat mai mult atenția către online. Încerc să dezvolt și în această zonă proiecte și cred că e o formă de adaptare la un context nou, care poate aduce evoluție. De ce nu? Știm că în criză apar cele mai bune idei și oportunități. Dacă ai mintea deschisă și nu ți-e frică de nou”, a mai declarat Iuliana Tudor.

citește și...