Cum a ajuns Tania Budi în televiziune. ”Am cunoscut și mai bine bârfa la adresa mea”

01.08.2020, 10:15
Cum a ajuns Tania Budi în televiziune. ”Am cunoscut și mai bine bârfa la adresa mea”
Cum a ajuns Tania Budi în televiziune. ”Am cunoscut și mai bine bârfa la adresa mea”

Tani Budi și-a amintit de vremurile când apărea pe micile ecrane. Vedeta a dezvăluit cum a ajuns să lucreze în televiziune.

Tania Budi a fost una dintre cele mai cunoscute și mai frumoase craine TV ale anilor de după Revoluția din 1989. Trecută de 50 de ani, vedetaa trage și acum atenția cu frumusețea sa.

Într-un interviu pentru revista Viva, Tani Budi a făcut dezvăluiri legate de cariera sa, explicând cum a ajuns să lucreze în televiziune.

”În ‘92-‘93 mă angajasem deja prezentatoare la Antena 1. Atunci eram toți novice în branșa asta, învățam din mers. Un an sau doi mai târziu am ajuns crainică la TVR.

Avusesem de copil o admirație profundă pentru crainicele Televiziunii Române și a fost al doilea vis din viața mea pe care mi l-am împlinit.

Primul fusese cu Facultatea de Matematică. Chiar dacă nu am terminat-o, mi-am demonstrat că pot să fiu mai deșteaptă decât frumoasă”, a declarat vedeta.

Cum a ajuns să se angajeze la TV

Tania Budi a mărturisit că s-a angajat ușor în TV.

”Simplu. M-am dus în audiență la directorul de atunci al Antenei, dumnealui m-a trimis să dau o probă cu doamna Doina Anastasiu, am dat-o, iar a doua zi m-au anunțat că sunt angajată. Eu aveam mare încredere în calitățile mele, mi se părea, în special, că am o voce bună, dicție, dar și o prezență OK”, a mai spus ea.

Întrebată ce își amintește din prima zi de serviciu, Tani Budi a răspuns:

”Sincer, nu îmi amintesc. Probabil încordată sau cu emoții până în gât. Eram timidă și timorată. Multă lume m-a îndrăgit de la început, altă lume deloc. Ca în viață. Am cunoscut și mai bine bârfa la adresa mea (în sens invers nu a existat niciodată), dar și admirația multor oameni”.

Îi plăcea că era recunoscută de lume

Tani Budi a afirmat că la început i-a plăcut în televiziune pentru că începuse să fie recunoscută de oameni.

”Fiind foarte tânără îmi plăcea că lumea începuse să mă recunoască. Lucru care nu știu dacă îmi mai place prea tare în ziua de azi. (zâmbește) Eram chemată să prezint multe spectacole, am prezentat de două ori Cerbul de Aur și datorită faptului că apăream la TV am obținut și un rol într-un film. Cel mai mare privilegiu era că făceam ceea ce îmi plăcea și câștigam și bani din asta”, a mai declarat vedeta pentru sursa citată.

citește și...