Cum se menține în formă Olimpia Melinte din serialul ”Vlad”. Ce a scos din meniul ei

31.08.2020, 16:10
Cum se menține în formă Olimpia Melinte din serialul ”Vlad”. Ce a scos din meniul ei
Cum se menține în formă Olimpia Melinte din serialul ”Vlad”. Ce a scos din meniul ei

Olimpia Melinte, actrița care interpretează rolul principal feminin din serialul ”Vlad”, a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

Actrița Olimpia Melinte este o femeie frumoasă, cu un fizic de invidiat. Vedeta a explicat, într-un interviu pentru revista Unica, ce face pentru a se menține în formă. Este adepta sportului. În plus, a scos din meniul său dulciurile.

”Sunt adepta sportului, așadar nu prea mă abțin de la mâncat. Sigur, dulciurile nu fac parte din meniul meu zilnic, încerc să am grijă acolo, mai ales că ele fac rău și aspectului tenului. În rest mănânc sănătos și fac sport.

Sunt un om căruia îi place să facă diverse activități fizice în aer liber. Chiar de curând am fost la călărie de unde m-am întors cu o febră musculară îngrozitoare, dar a meritat”, a declarat Olimpia Melinte.


”Am muncit mult pentru tot ceea ce am făcut”

Olimpia Melinte a vorbit și despre realizările sale, mărturisind că tot ceea ce a făcut a reușit prin forțe proprii.

”Sunt împăcată cu mine pentru că tot ce am făcut pănă acum am făcut cu forțele mele, cu talentul meu și cu determinarea de care sunt capabilă. Port acest lucru ca pe o insignă, tot ce s-a întâmplat în viața mea până acum a fost datorită unor întâlniri care m-au făcut să evoluez, am muncit mult pentru tot ceea ce am făcut și m-am dezvoltat așa cum mi-am dorit, pe picioarele mele”, a afirmat actrița.

Când vor fi difuzate noile episoade din serialul ”Vlad”

Veste bună pentru fanii serialului ”Vlad”. Serialul revine la pro TV cu noi episoade din cel de-al treilea sezon.

Al treilea sezon al serialului „Vlad”, care a debutat la Pro TV pe 24 februarie și ale cărui filmări au fost suspendate pe 18 martie și reluate la începutul lunii iulie s-au finalizat.

Sezonul 3 al serialului ”Vlad” va continua la Pro TV din data de 14 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 20.30.

citește și...