Cum a ajuns Olimpia Melinte să joace în serialul ”Vlad”. ”Când mi-a propus rolul Elizei, l-am refuzat”

11.05.2020, 12:10
Cum a ajuns Olimpia Melinte să joace în serialul ”Vlad”. ”Când mi-a propus rolul Elizei, l-am refuzat”
Cum a ajuns Olimpia Melinte să joace în serialul ”Vlad”. ”Când mi-a propus rolul Elizei, l-am refuzat”

Actrița Olimpia Melinte, interpreta Elizei Dragomir din serialul ”Vlad”, difuzat de Pro TV, a dezvăluit că atunci când i s-a propus să joace în serial a refuzat inițial.

Olimpia Melinte este foarte apreciată pentru rolul pe care îl interpretează în serialul ”Vlad”. Cu toate acestea, la început, acesta a refuzat rolul. Vedeta a dezvăluit de ce într-un interviu pentru publicația Formula AS.

”Iniţial, când regizorul Jesús del Cerro m-a abordat şi mi-a pro­pus rolul Elizei, l-am refuzat. Cu diplomaţie şi politeţe, dar l-am re­fuzat. În mintea mea credeam că va fi o telenovelă. La noi, în general, genul ăsta de proiect, chiar dacă la primele episoade pare puţin mai răsărit, după aceea se transformă într-o te­lenovelă banală.

Or, mie mi-era foarte teamă de asta, să nu rămân în zona asta, a actriţei de tele­novelă care face o muncă destul de liniară, care mie, personal, pur şi simplu nu mi se potriveşte. Mie îmi place să muncesc mai elaborat şi să dedic mult mai mult timp meseriei. Or, filmând câte un episod întreg pe zi, nu poţi să procedezi aşa.

Totuşi, în ciuda refuzului meu, Jesús a insistat: mi-a trimis mai multe filme care aveau stilul şi atmosfera pe care le viza el, mi-a explicat în detaliu cum îşi dorea să arate serialul, mi-a spus că echipa va fi foarte bună, că el vrea să aducă actori care au făcut doar cinema până acum, că director de imagine va fi Adrian Silişteanu, deci un talent indu­bitabil şi un profesionist… În plus, eu ştiam ce a mai lucrat Jesús şi aveam încredere în el, ca regizor”, a declarat Olimpia Melinte.

Actrița a explicat că a acceptat rolul din serial după discuții îndelungi, însă nu regretă absolut deloc.

”Aşa că, până la urmă, după îndelungi discuţii, am căpătat încredere în proiect, am zis “da” şi am urcat în barca asta, cu ei – şi bine am făcut, căci toţi cei din echipa de la “Vlad” am devenit, cu-adevărat, o familie, iar ăsta e un lucru rar şi foarte valoros! Iar produsul muncii noastre, serialul, e chiar aşa cum l-a închi­puit Jesús, nu aşa cum mă temusem eu.

De-altfel, cred sincer că Jesús e un vizionar şi că unul dintre punctele lui forte este că ştie să aleagă foarte bine oamenii – aşa cum foarte bine ştiu să aleagă oamenii şi cei din Pro TV, fiindcă, până la urmă, ei au dat OK-ul final pentru fiecare actor în parte”, a adăugat Olimpia Melinte.

 

citește și...