Cum se menține în formă Mirela Vaida. ”Ritmul meu, mereu în priză, mă ține aşa fără să îmi dau seama”

01.07.2022, 16:47
Cum se menține în formă Mirela Vaida. ”Ritmul meu, mereu în priză, mă ține aşa fără să îmi dau seama”
Cum se menține în formă Mirela Vaida. ”Ritmul meu, mereu în priză, mă ține aşa fără să îmi dau seama”

Vedeta de televiziune Mirela Vaida, în vârstă de 40 de ani, a dat detalii despre cum reușește să se mențină în formă. Aceasta a mărturisit că nu ține o dietă anume, însă are câteva reguli de care ține cont. ”Din păcate, nu am timp să fac sport, dar ritmul meu, mereu în priză, mă ține aşa fără să îmi dau seama”, a spus aceasta.

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor.

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena Stars, este o apariție care atrage imediat atenția. Vedeta a explicat, pentru revista Viva, ce anume face pentru a fi într-o formă fizică cât se poate de bună.

 

Cum se menține în formă Mirela Vaida. ”Nu mănânc dulciuri pentru că nu simt nevoia, nu că îmi impun, atât încerc, să nu mănânc seara”

 

”Sincer vă spun că mănânc de toate. Eu gătesc pâine în casă, pe care o rup cu mâna şi o mănânc aburindă, mănânc paste, carne, brânză, legume, fructe. Nu mănânc dulciuri pentru că nu simt nevoia, nu că îmi impun, atât încerc, să nu mănânc seara. Sigur, când ai culcat copiii şi stai şi tu cu soțul la un pahar de vin, parcă îți vine să mănânci ceva. Ăla e momentul greu, să nu mănânci la 11 noaptea ce îți vine în cap. Dar, în rest, nu mă opresc de la nimic. Din păcate, nu am timp să fac sport, dar ritmul meu, mereu în priză, mă ține aşa fără să îmi dau seama. Un pic de moderație, cam ăsta cred că este secretul”, a detaliat Mirela Vaida.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că și-ar fi dorit să fie mai înaltă: ”Da, aş fi vrut să fiu mai înaltă. Am 1,58 m, vă dați seama… Sigur, eu, Kylie Minogue şi Madonna, dar eu mi-aş fi dorit să am 10 centimetri în plus. Mereu am suferit de faza asta, că sunt mică de statură”.

citește și...