Cum se menține în formă Elena Gheorghe la 36 de ani. ”Sunt mult mai atentă decât în trecut”

09.08.2021, 10:37
Cum se menține în formă Elena Gheorghe la 36 de ani. ”Sunt mult mai atentă decât în trecut”
Cum se menține în formă Elena Gheorghe la 36 de ani. ”Sunt mult mai atentă decât în trecut”

Cântăreața Elena Gheorghe, în vârstă de 36 de ani, are o siluetă de invidiat și arată extraordinar de bine. Vedeta a explicat ce face pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. Artista a vorbit despre alimentația sa, afirmând că a renunțat la carne, dar și la alte produse. ”Sunt mult mai atentă decât în trecut”, a declarat Elena Gheorghe în cadrul unui interviu.

La 36 de ani, cântăreața Elena Gheorghe este într-o formă fizică foarte bună. Are un trup cu forme foarte armonioase.

Pentru a se simți cât mai bine, artista a explicat că a ales să aibă un stil de viață mult mai sănătos.


Cum se menține în formă Elena Gheorghe la 36 de ani. ”Într-adevăr sunt o fire super activă”

„Nu știu cum să mai fac să fiu Duracell în persoană, pentru că este destul de greu să îmbini cariera și copiii și, mai ales acum, evenimentele… Și într-adevăr sunt o fire super activă, pentru că viața mă împinge să fiu așa. Încerc să îmi iau energia atât de la copii, căci știi cum e, de la cei pe care îi iubești îți iei puterea, și am încercat să merg pe un stil de viața mult mai sănătos ca până acum”, a declarat Elena Gheorghe pentru revista Viva.

”Sunt mult mai atentă decât în trecut, în sensul în care de un an și jumătate am renunțat la carne, iar în ultima lună și jumătate am renunțat și la ou și la lactate și am un plus de energie. Am renunțat treptat, nu dintr-odată, pentru că sfatul nutriționistului a fost să nu fie brusc, dar deja simt rezultatele pozitive. Am făcut și un detox care mi-a priit. Nu mai beau cafea, deci sunt cuminte”, a adăugat cântăreața.

Elena Gheorghe este căsătorită și are doi copii

Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea.

În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe a aniversat nouă ani de căsnicie.

citește și...