Cum se menține în formă Anastasia Lazariuc, la 68 de ani. ”M-aș bucura dacă aș putea arăta și mai bine”

29.06.2022, 16:42
Cum se menține în formă Anastasia Lazariuc, la 68 de ani. ”M-aș bucura dacă aș putea arăta și mai bine”
Cum se menține în formă Anastasia Lazariuc, la 68 de ani. ”M-aș bucura dacă aș putea arăta și mai bine”

Renumita cântăreață Anastasia Lazariuc are 68 de ani, dar nu-și arată vârsta și este într-o formă fizică foarte bună. Artista a dat detalii despre stilul său de viață și despre ce anume face pentru a se simți cât mai bine. ”M-aș bucura dacă aș putea arăta și mai bine. Frumusețea vine din interior”, a spus vedeta.

Anastasia Lazariuc este una dintre cele mai îndrăgite artiste din Republica Moldova. Artista are o poveste de viață impresionantă. Vedeta a fost căsătorită cu Gheorghe Crigănuță în perioada 1975-1990. Din mariajul lor au rezultat doi copii, Ileana și Andrei. Gheorghe Crigănuţă s-a stins din viață în anul 2013.

La 68 de ani, Anastasia Lazariuc se ține foarte bine. Arată extraordinar și  este într-o formă fizică foarete bună. Despre stilul său de viață a dat artista detalii pentru impact.ro.

Cum se menține în formă Anastasia Lazariuc, la 68 de ani. ”Simt nevoia să merg cât mai mult”

”Nu văd nimic deosebit. M-aș bucura dacă aș putea arăta și mai bine. Frumusețea vine din interior. Dacă punem numai măști, creme, dorind să arătăm bine, nu se va întâmpla. Binele vine din noi, din interior, important e să fim cât mai puri, cât mai buni, cât mai curați, cât mai puțin invidioși. Astea ies la suprafață, trimise de Dumnezeu. Nimic nu se poate schimba. De asemenea, trebuie să fim și mai toleranți la ce mâncăm, acum nu mai facem atâta efort fizic cum făceau părinții noștri la țară”, a declarat Anastasia lazariuc pentru sursa mai sus-menționată.

”Nu am fost gurmandă, nu mi-a plăcut carnea. Nu pot spune că nu mănânc deloc, dar foarte rar. Atunci când merg undeva, să nu creadă lumea că fac fițe. Sunt atâtea legume acum, când natura a renăscut, încât se pot prepara atâtea lucruri bune. De asemenea, trebuie consumate lichide multe, apa este sfântă… Sport nu fac, dar mă mișc foarte mult. Ies cu cățelușa. Simt nevoia să merg cât mai mult. Natura te încarcă cu energie, atunci când poți să să pui mâna pe pomi, să-i îmbrățișezi, să vorbești cu ei. Totul e viu, totul are viață, fiecare fir de iarbă, fiecare frunză, chiar dacă nu vorbesc”, a adăugat artista.

citește și...