Cum se menține în formă Adela Popescu. ”Am mai încercat să țin diete de-a lungul anilor, dar nu mi se potrivesc”

13.07.2020, 10:54
Cum se menține în formă Adela Popescu. ”Am mai încercat să țin diete de-a lungul anilor, dar nu mi se potrivesc”
Cum se menține în formă Adela Popescu. ”Am mai încercat să țin diete de-a lungul anilor, dar nu mi se potrivesc”

Adela Popescu a explicat cum reușește să se mențină în formă. Vedeta a afirmat că a încercat să țină diete de-a lungul anilor, însă acestea nu i s-au potrivit.

Adela Popescu arată foarte bine, deși recunoaște că era mâncăcioasă încă din copilărie.

„Eram atât de mâncăcioasă, că niciodată nu lăsam nimic în farfurie. Am copilărit la ţară şi alimentele erau curate, naturale. Plantele erau îngrijite de părinţii mei, brânza şi ouăle din sat etc. Aşa că nu aveam nevoie de alte reguli şi restricţii alimentare”, a declarat vedeta, potrivit click.ro.

Adela Popescu a mărturisit că de-a lungul anilor a încercat să țină diete, însă niciuna nu i s-a potrivit.

„Am mai încercat să țin diete de-a lungul anilor, dar nu mi se potrivesc. Eu merg pe sfatul primit de la Cove – care a zis că atunci când țin diete, mă întristez! Iar atuul meu cel mai mare este voioșia, așa că nu aș vrea să-l pierd”, a afirmat ea.


A avut probleme de sănătate luna trecută

Adela Popescu a ajuns pe mâna medicilor luna trecută, din cauza unor probleme la stomac.

„Simțeam o durere în partea dreaptă. Deși era suportabilă, într-o noapte am ajuns la urgență și au găsit o inflamație. Eu nu mai am apendice, așa că au descoperit că era o bacterie în tractul digestiv pe care am luat-o de la o carne nepreparată termic suficient. Am avut noroc că medicii mi-au dat tratamentul corect și în 3 zile mi-am revenit și am putut pleca acasă. Acum mă simt foarte bine”, a spus vedeta pentru sursa citată.

A cunoscut succesul în telenovele

Adela Popescu este cunoscută publicului din România ca actriță, cântăreață și prezentatoare de televiziune. A ajuns în atenția publicului larg prin intermediul telenovelei ”Numai iubirea”, care s-a bucurat de foarte mare succes. Ulterior, aceasta a jucat în numeroase telenovele. În timp ce filma pentru serialul ”Lacrimi de iubire”, și-a înregistrat și primul său album de muzică, intitulat „Lacrimi de iubire”. Stilul abordat de Adela pe acest album este pop slow cu influențe dance și latino. Vedeta a avut o relație cu actorul Dan Bordeianu. În prezent, Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii.

citește și...