Cum se mențin în formă Jorge și soția sa. ”Noi nu mâncăm junk food! Sunt mai mult de 10 ani de zile de când nu am mai mâncat la fast food”

22.07.2022, 17:23
Cum se mențin în formă Jorge și soția sa. ”Noi nu mâncăm junk food! Sunt mai mult de 10 ani de zile de când nu am mai mâncat la fast food”
Cum se mențin în formă Jorge și soția sa

Cântărețul Jorge, pe numele său real George Papagheorghe , și Ramona Prodea, cea de-a doua soție a sa, împreună cu care are un băiețel, sunt într-o formă fizică extraordinară, ambii arătând impecabil. Artistul, în vârstă de 40 de ani, a dat detalii despre stilul de viață al lui și al partenerei sale de viață.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul trecut, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur.

Jorge a dezvăluit, pentru click.ro, cum reușesc să se mențină în forrmă el și soția sa, Ramona. Cei doi fac foarte mult sport și au o alimentație sănătoasă. de altfel, Jorge a explicat că de zece ani nu au mai mâncat la fast food.

 

Cum se mențin în formă Jorge și soția sa. ”Suntem atenți la ce ore mâncăm, să nu depășim anumite ore, facem mișcare”

“Avem un program foarte bine stabilit cu antrenorul, avem cam 3 sau 4 antrenamente pe săptămâna. Eu mai merg și la fotbal, o dată pe săptămână și Ramo are o nutriționistă cu care lucrează în fiecare zi. Nu exagerez! În fiecare zi, trimite poză dimineața, la prânz și seară, cu ce mănâncă. Îi spune, vezi că ai mâncat nu știu ce, mâine trebuie să faci așa, înlocuiește nu știu ce cu nu știu cum. Și asta face de un an și ceva!”, a declarat Jorge.

”Uneori când nu prea avem timp să petrecem împreună, uneori mai merg cu ea, așa, o dată pe săptămână la sală, pe ora ei, ca să facem amândoi. Meniul meu este mereu plin de proteine și de salate, pește, nu mâncăm prostii. Noi nu mâncăm junk food! Sunt mai mult de 10 ani de zile de când nu am mai mâncat la fast food. Suntem atenți la ce ore mâncăm, să nu depășim anumite ore, facem mișcare, cam asta e. Suntem atenți la ce mâncăm, că de fapt, abdomenul ți-l faci la bucătărie. Acolo e secretul. Poți să faci sportul de pe lume”, a adăugat artistul.

citește și...