Cum se întreține Alex Velea. ”Când performez pierd vreun kilogram, două”

15.03.2021, 12:52
Cum se întreține Alex Velea. ”Când performez pierd vreun kilogram, două”
Cum se întreține Alex Velea. ”Când performez pierd vreun kilogram, două”

Alex Velea a explicat cum reușește să fie într-o formă fizică foarte bună și cum se întreține.

Alex Velea are un trup foarte bine lucrat la sala de sport. Acesta a detaliat, la Antena Stars, cum se întreține.

„Trebuie să ai un echilibru, între carbohidrați, proteină, grăsimi. Trebuie să iei suplimente nutritive. Să ai grijă de articulații, sunt pro și contra, sunt fel și fel de opinii. Noi stând în casă am mâncat și ne-am antrenat ca să mai luăm niște masă musculară pe noi. Și asta am făcut. Ne-am dedicat. Weekend-urile nu am mai fost plecați. Pentru că weekend-urile ne afectează, că atunci când performez pierd vreun kilogram, două. E un efort fabulos, iar dacă ai câteva cântări, vii cu câteva kilograme în minus”, a explicat artistul, notează spynews.ro.

Alex Velea, despre începuturile relației cu Antonia

 

Alex Velea a povestit de curând ce s-a întâmplat după ce el și Antonia au confirmat relația și cum au făcut față comentariilor care s-au făcut pe seama lor. „Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urât. Că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat că nu este deloc așa. Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers și nici ultimii. Suntem niște oameni care șia-u căutat norocul și fericirea. Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers”, a declarat Alex Velea.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat că divorțul lor a fost pronunțat.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

citește și...