Mărturisirea Ilincăi Vandici. ”Eu sunt geloasă și mă și manifest”

02.09.2020, 10:43
Mărturisirea Ilincăi Vandici. ”Eu sunt geloasă și mă și manifest”
Mărturisirea Ilincăi Vandici. ”Eu sunt geloasă și mă și manifest”

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a recunoscut că este geloasă. Mai mult decât atât, vedeta a recunoscut că se și manifestă în acest sens.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Prezentatoarea de la Kanal D formează un cuplu perfect cu Andrei Neacșu, însă recunoaște că este măcinată de gelozie.

”Eu sunt geloasă și mă și manifest. Am un bărbat frumos, deștept, de succes, dorit și râvnit și e normal să fiu geloasă. Nu duc asta la un nivel patologic, de cele mai multe ori ne amuzăm pe marginea geloziilor mele. Pentru mine, bărbatul pe care îl am alături trebuie să fie cel pe care îl respect, admir, îl susțin și care îmi oferă aceleași lucruri”, a mărturisit Ilinca Vandici pentru revista Viva.

”Aș face sacrificii și aș ierta multe”

Vedeta a afirmat că este foarte mândră de familia pe care o are, iar dacă ar fi să aibă probleme în cuplu ar ierta foarte multe.

”Lucrurile în prezent se schimbă, pentru că n-aș da pe nimic familia frumoasă pe care o am. Probabil, acum, aș face sacrificii și aș ierta multe. Viața, într-adevăr, m-a purtat prin tot felul de emoții, trăiri și stări, dar acum suntem o familie, avem un copil extraordinar pe care îl iubim amândoi extrem de mult și, cu siguranță, vor fi lucruri peste care vom putea trece, dacă va fi cazul, la un moment dat”, a precizat Ilinca Vandici.

Ce spune despre o nouă sarcină

Prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil” a vorbit și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică.

”Nu avem niciun plan în acest moment sau în viitorul apropiat”, a mai spus ea pentru sursa citată.

citește și...