Cum se înțelege tatăl lui Laurette cu iubitul acesteia. Vedeta a dezvăluit cum este relația dintre cei doi

16.01.2022, 15:38
Cum se înțelege tatăl lui Laurette cu iubitul acesteia. Vedeta a dezvăluit cum este relația dintre cei doi

Laurette Atindehou, în vârstă de 38 de ani, este mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye. Aceasta a dezvăluit, la o emisiune de televiziune, cum se înțelege partenerul său cu tatăl ei. Cei doi se înțeleg foarte bine, mai ales că ambii vorbesc limba franceză. ”S-a împrietenit și cu iubitul meu foarte mult și ei dacă vorbesc în franceză, se înțeleg foarte bine”, a spus Laurette.

Laurette Atindehou este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018. În prezent, Laurette trăiește o poveste de dragoste cu fostul fotbalist de la Dinamo Magaye Gueye. Laurette Atindehou și Magaye Gueye au o relație de mai bine de un an. Iubitul lui Laurette se află la Paris, astfel că în ultima perioadă de timp vedeta a făcut naveta pentru a-l vedea. Laurette a mărturisit, în cadrul unui podcast că ea și iubitul ei au vorbit deja despre căsătorie. De asemenea, vedeta a mărturisit că își mai dorește un copil.

În ceea ce îi privește pe părinții vedetei, Laurette și-a cunoscut tatăl, pe care nu l-a văzut niciodată timp de 27 de ani, în cadrul unei emisiuni TV. La începutul anului trecut, Laurette a mărturisit că nu s-a mai văzut cu acesta de opt ani. Christian, tatăl lui Laurette, locuiește în Benin, Africa. La o emisiune de televiziune, Laurette a dezvăluit cum se înțelege iubitul ei cu tatăl său.  Cei doi se înțeleg foarte bine, cu atât mai mult cu cât ambii vorbesc limba franceză.

Cum se înțelege tatăl lui Laurette cu iubitul acesteia. ”Tata i-a transmis lui Magaye să aibă grijă de mine”

”Cu tatăl meu țin legătura. Vorbesc cu el ori de câte ori avem ocazia. S-a împrietenit și cu iubitul meu foarte mult și ei dacă vorbesc în franceză, se înțeleg foarte bine. Și tatăl meu mereu îmi spune să învăț franceză”,  a declarat Laurette la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

”Tata i-a transmis lui Magaye să aibă grijă de mine. Magaye este un băiat foarte bun și iubitor”, a adăugat vedeta.

citește și...