Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fiica ei, Ruxandra. ”Se enervează, trântește, eu dau din umeri”

29.11.2022, 16:17
Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fiica ei, Ruxandra. ”Se enervează, trântește, eu dau din umeri”
Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fiica ei, Ruxandra

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit care este relația pe care o are cu Ruxanda, fiica ei în vârstă de 14 ani pe care o are din mariajul cu actorul Alexandru Papadopol. ”Se enervează, trântește, eu dau din umeri”, a mărturisit, într-un interviu, Ioana Ginghină despre fiica sa adolescentă.

Ioana Ginghnă este o cunoscută și apreciată actruiță. În plan, perrsonal, în prezent, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fată pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină a început o relație cu Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească. Înainte de a fi împreună cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove, la începutul anilor 2000. Prezentatorul a fost un pansament pentru actriță, pentru că ea aștepta ca fostul soț să se separe de partenera sa. Relația Ioanei Ginghină cu Cove a durat un an.

Ioana Giinghină a acordat un intervu pentru revista Viva în care a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu Ruxandra, fiica sa și a lui Alexandru Papadopol.

Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fiica ei, Ruxandra. ”Deja sunt imună la toate lucrurile acestea și e foarte bine că nu se nasc conflicte”

”Deocamdată, este una bună. Acum să nu îți imaginezi că nu are puseele și ieșirile de adolescentă, doar că eu lucrez foarte mult cu copiii și sunt foarte calmă. În sensul că, atunci când o apucă nervii, îi spun: „Draga mamii, uite care-i treaba, du-te tu și răcorește-te, fă-ți un duș rece și vorbim după aceea””, a detaliat Ioana Ginghină.

Despre cum reacționează fiica sa, actrița a declarat: ”Se enervează, trântește, eu dau din umeri. Asta este. Deja sunt imună la toate lucrurile acestea și e foarte bine că nu se nasc conflicte. Adică noi nu ajungem să ne certăm. ”Nu stau să discut acum cu tine. Du-te, liniștește-te. Vorbim”. După aceea, tot ea vine. Eu am o vorbă tot timpul: ”Tu ai nevoie de mine, deocamdată. Eu zic să-ți vezi interesul, măi fată”. Pentru că ea știe. Eu îi cer foarte puține lucruri și astea sunt: respect, în primul rând, și doi, să își vadă de școală. Atât! În rest, ea știe că orice este negociabil”.

citește și...