Cum se înțelege Ilie Năstase cu soacra lui. A dat cărțile pe față!

02.09.2020, 12:59
Cum se înțelege Ilie Năstase cu soacra lui. A dat cărțile pe față!
Cum se înțelege Ilie Năstase cu soacra lui. A dat cărțile pe față!

Ilie Năstase a explicat în ce relații este cu mama actualei sale soții, Ioana Simion.

Ilie Năstase și Ioana Simion is-au cununat religios în luna iunie a acestui an. Cei doi i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din stațiunea Mamaia.

Fostul campion la tenis și partenera sa de viață au acordat un interviui pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde au făcut declarații despre relația lor.

Printre altele, Ilie Năstase a dezvăluit și cum se înțelege cu soacra sa.

”Mergem la mama ei. Ne înțelegem bine. Păi suntem aproape de aceeași vârstă”, a spus Ilie Năstase.

”Sunt amândoi pe aceeași lungime de undă. Dacă îi pun pe amândoi să urmărească prin gard, amândoi sunt acolo. Îmi spune ce face vecina Vasilica, vecina…”, a completat soția sa, Ioana Simion.

Cu ce l-a cucerit Ioana Simion pe Ilie Năstase

Ilie Năstase a explicat cu ce l-a cucerit actuala sa soție. De asemenea, acesta a afirmat că și-ar dori să aibă o fetiță cu Ioana Simion.

”Nu știu. Are clasă, e o doamnă. Mie de mic mi-au plăcut doamnele…. Ea dintotdeauna și-a dorit o fetiță și ne gândim să facem și o fetiță”, a spus fostul mare sportiv.

”M-a cucerit cu simțul umorului pe care îl are”, a spus, la rândul ei, Ioana Simion.

”I-am trimis mulți trandafiri albi”, a mai spus Ilie Năstase despre gesturile romantice pe care le face pentru soția sa.

”Deci masa dacă stă două zile fără trandafiri albi, e jale”, a completat partenera de viață a lui Ilie Năstase.

citește și...