Cum se înțelege Gabriela Cristea cu mama lui Tavi Clonda. ”Dintre noi două, mai degrabă eu sunt soacra decât ea”

15.08.2022, 16:05
Cum se înțelege Gabriela Cristea cu mama lui Tavi Clonda. ”Dintre noi două, mai degrabă eu sunt soacra decât ea”
Cum se înțelege Gabriela Cristea cu mama lui Tavi Clonda

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit în ce relații este cu soacra sa, mama lui Tavi Clonda, cel care îi este soț și împreună cu care are două fetițe.  ”Dintre noi două, mai degrabă eu sunt soacra decât ea”, a mărtuisit vedeta de televiziune în cadrul unui interviu.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Gabriela Cristea a făcut mărturisiri pentru playtech.ro. Vedeta a dezvăluit în ce relații este cu soacra sa, care locuiește în Brașov.  Cele două se înțeleg foarte bine, însă Gabriela Cristea mărturisește că mama lui Tavi Clonda este cam tolerantă cu cele două fetițe ale cuplului.

Cum se înțelege Gabriela Cristea cu mama lui Tavi Clonda. ”Este exclus să se mute la București. Nu vrea și o înțeleg până la urmă”

„Soacră mea e o tipă foarte mișto și extrem de înțelegătoare. Dintre noi două, mai degrabă eu sunt soacra decât ea. Eu sunt mai cârcotașă într-adevăr și mai exigentă în ceea ce le privește pe fete. Evident că ea e bunică și atunci e mai tolerantă și eu nu prea înghit gogoșile astea, pentru că după aceea se întorc fetele la noi acasă și eu trebuie să o iau de la capăt”, a declarat Gabriela Cristea despre mama partenerului ei de viață, Tavi Clonda.


„Este exclus să se mute la București. Nu vrea și o înțeleg până la urmă. Trăiește în casa părinților ei și și-a dorit asta multă vreme. E fericită acolo unde este”, a adăugat prezentatoarea de televiziune.

citește și...