Cum se înțelege Elena Ionescu cu fostul său soț. ”Ne-am iertat reciproc”

27.09.2021, 15:17
Cum se înțelege Elena Ionescu cu fostul său soț. ”Ne-am iertat reciproc”
Cum se înțelege Elena Ionescu cu fostul său soț. ”Ne-am iertat reciproc”

Cântăreața Elena Ionescu, în vârstă de 33 de ani, a oferit detalii despre fostul ei soț, Dragoș Stanciu, bărbatul împreună cu care ar un băiețel care se numește Răzvan. Artista a explicat în ce relații este acum cu acesta, după ce au divorțat. ”Ne-am iertat reciproc”, a declarat Elena Ionescu într-un interviu.

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

Cântăreața a dezvăluit în ce relații este în prezent cu cel care i-a fost partener de viață.

Cum se înțelege Elena Ionescu cu fostul său soț. ”Face niște sacrificii de care eu personal nu eram conștientă că se putea și acum le văd și apreciez foarte mult”

La o emisiune de televiziune, Elena Ionescu a mărturisit că relația cu Dragoș Stanciu este una bună în prezent și că ambii fac tot posibilul să-și crească cât mai frumos și ma bine băiețelul.

”Avem o relație foarte frumoasă, civilizată, vine are grijă de Răzvanel în weekend, îl ia, acum e la el acasă, s-a dus să-l tundă, face niște sacrificii de care eu personal nu eram conștientă că se putea și acum le văd și apreciez foarte mult. Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă cu înțelepciunea de a crește acest copil și de a încerca să nu-i creăm lui suferință”, a declarat Elena Ionescu, citată de spynews.ro.

Ce a spus Elena Ionescu despre o nouă relație

Recent, la postul de televiziune Antena Stars, Elena Ionescu a explicat care este motivul pentru care nu are o relație de cuplu în prezent și a spus ce anume își dorește de la bărbatul de lângă ea.

”Încerc să-mi găsesc liniștea departe de ochii lumii acum. În momentul ăsta mi-e greu să mai trăiesc momentul de îndrăgosteală, dar acum gândesc mult mai rațional și mă deranjază rațiunea asta. Pentru că, uneori, pui din start o etichetă unui om pe care poate nu o are. E rău să gândești prea mult unori, riști să rămâi singur. Eu sunt disponibilă, dornică, dar vreau totul sau nimic”, a declarat Elena Ionescu.

citește și...