Cum se înțelege, de fapt, Carmina Vârciu cu Anda Călin, actuala soție a lui Liviu Vârciu

07.12.2022, 11:17
Cum se înțelege, de fapt, Carmina Vârciu cu Anda Călin, actuala soție a lui Liviu Vârciu
Cum se înțelege, de fapt, Carmina Vârciu cu Anda Călin, actuala soție a lui Liviu Vârciu

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația pe care o are acum cu actuala parteneră a tatălui său, Anda Călin. Tânăra le-a povestit internauților cum se înțelege, de fapt, cu mama vitregă. Iată ce declarații a făcut! 

Liviu Vârciu are trei copii din două relații diferite. Artistul are două fete și un băiețel. Carmina este fiica din prima relație a acestuia cu Ami Teiceanu. Ani buni, Liviu Vârciu a avut o relație tensionată cu fiica adolescentă, însă între timp lucrurile s-au așezat pe făgașul normal, iar actorul este tare mândru de ea.

În plus, Carmina Vârciu s-a apropiat foarte mult și de actuala soție a tatălui său, Anda Călin, cu toate că au existat zvonuri că nu s-ar înțelege foarte bine cu ea.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu are o relație bună cu Anda Călin

Pe pagina ei de Instagram, fanii au fost curioși să afle ce relație au cele două acum, iar tânăra a deslușit misterul.

„Dacă mă întrebai asta acum 10 ani… da, voiam. Voiam din tot sufletul meu de copil mic de la 10 ani ce îl aveam. Dar, în momentul de față, nu. Mi-am dat seama că unele chestii trebuie să rămână așa cum sunt. Deci, în momentul de față, nu ”, a declarat Carmina pe contul său de Instagram.

Cât despre relația pe care o are acum cu Anda Călin, Carmina a uimit pe toată lumea. Ea a recunoscut că soția lui Liviu Vârciu a ajutat-o foarte mult în ultima perioadă.

A ajutat-o să se angajeze

„A fost un pic dificil la început, că nu mai era nimeni, eram singură. În ceea ce privește, bănuții mai am și ajutorul lor momentan, deși din toate puterile și răsputerile mele vreau să închei capitolul ăsta. De când am venit la București și tata m-a ajutat, dar și mama foarte mult.

Dar, îmi mai câștig și banii mei. Încet, încet, sper să fiu cât mai repede pe piciorele mele.Banii vin de pe partea de online, pentru că pe asta m-am axat în ultimul timp și lucrez în același timp la Anna Roman Brand, la atelierul Annei Roman. Sunt un ajutor pentru ea acolo la birou, mă mai ocup de pagina de instagram. Mă implic în toate necesitățile pe care le are. Parțial poate că prin intermediul Andei am ajuns să merg la Anna Roman. Mi-e tata mi-a recomandat-o pentru că probabil știa de la Anda că are nevoie de o fată ca ajutor acolo. Eu oricum o știam pe Anna de foarte mult timp”, spunea Carmina Vârciu pentru Fanatik, în urmă cu ceva timp.

citește și...