Cum se înțelege chef Foa cu colegii săi de la ”MasterChef”. Ce a spus despre chef Joseph Hadad și chef Radu Dumtrescu

07.02.2022, 14:16
Cum se înțelege chef Foa cu colegii săi de la ”MasterChef”. Ce a spus despre chef Joseph Hadad și chef Radu Dumtrescu
Cum se înțelege chef Foa cu colegi săi de la ”MasterChef”. Ce a spus despre chef Joseph Hadad și chef Radu Dumtrescu

Chef Foa este unul dintre cei trei jurați de la show-ul culinar ”MastreCHef”, difuzat de postul de televiziune Pro TV înceând cu data de 12 ianuarie a acestui an. Acesta a explicat, în cadrul unui interviu, care este relația sa cu ceilalți doi colegi de la emisiune, chef Joseph Hadad și chef Radu Dumitrescu.

Noul sezon al  show-ului culinar ”MasterChef” de la Pro TV a început în data de 12 ianuarie 2022. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu formează echipa de specialiști care  jurizează preparatele celor înscriși la emisiunea culinară.

Chef Foa a dezvăluit, pentru libertateapentrufemei.ro, cum se înțelege cu cei doi colegi ai săi de la ”MasterChef”.

Cum se înțelege chef Foa cu colegii săi de la ”MasterChef”. ”Am avut toți trei chimie încă din prima zi”

”Chimia este minunată, a fost instantă chiar. Eu îl respect mult pe Hadad, îl apreciez și învăț de la el, iar pe Radu l-am descoperit acum, odată cu acest proiect și este o sursă continuă de surprize și inspirație. Am avut toți trei chimie încă din prima zi. Deși suntem personalități diferite, ne completăm foarte bine: unul este mai experimentat, mai trecut prin viață, cu experiență pe partea asta old-French Moroccan, Mediterranean food; altul este mereu surprinzător și charming, așa că și mâncarea lui te cucerește pe măsură”, a declarat chef Foa.

De asemenea, chef Foa a dezvăluit și ce pasiuni mai puțin știute are, pe lângă bucătărie. ”Cam orice presupune manualitate. Tâmplărie, pielărie. Mă relaxează foarte tare să lucrez în lemn sau piele. Chiar ziceam la un moment dat că, dacă nu ajungeam în bucătărie, sigur m-aș fi ocupat de una din celelalte două pasiuni ale mele. Patul lui Petru, fiul meu, e făcut integral de mine. Am huse de laptop, brățări, șorțuri diverse alte obiecte din piele”, a detaliat juratul de la ”MasterChef”.

citește și...