Cum se înțelege Cătălin Cazacu cu mama copilului său. ”Am ajuns să o respect”

11.04.2022, 15:33
Cum se înțelege Cătălin Cazacu cu mama copilului său. ”Am ajuns să o respect”
Cum se înțelege Cătălin Cazacu cu mama copilului său. ”Am ajuns să o respect”

Cătălin Cazacu, în vârstă de 37 de ani, a explicat în ce relații a rămas cu mama băiețelului său, Andrei. Sportivul a trăit, în urmă cu ani, o poveste de dragoste cu artista Niko Delinescu.  ”Am ajuns să o respect”, a declarat Cătălin Cazacu la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV.

Cătălin Cazacu este campion la motociclism, dar este cunoscut în showbiz și pentru succesul pe care îl are în rândul reprezentantelor sexului frumos. Interpreta de muzică de petrecere Niko Delinescu și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste timp de mai mulți ani. Din relația lor a rezultat un copil, un băiat care se numește Andrei.

Preezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, Cătălin Cazacu a explicat în ce relații este cu cea care i-a dăruit un copil.

Cum se înțelege Cătălin Cazacu cu mama copilului său.  ”Avem o relație atât de mișto”

Cătălin Cazacu a declarat că se înțelege foarte bine cu mama băiețelului său.

”Timpul le rezolvă pe toate. Eu cu mama copilului meu avem o relație atât de mișto. (…) Am ajuns să o respect pentru că știu prin câte a trecut”, a mărturisit sportivul.

Ce spunea Niko Delinescu despre Cătălin Cazacu

Niko Delinescu  a făcut declarații despre relația pe care a avut-o cu Cătălin Cazacu dar și despre băiatul pe care îl au împreună. Artista l-a cunoscut pe sportiv la un an după ce prmul ei soț a încetat din viață. ”Cătălin Cazacu m-a cerut de soție, dar eu nu mai eram pregătită, după ce am pierdut primul soț nu am mai putut face acest pas. (…) Andrei are 11 ani și este pasionat de motociclism. Am amânat acest moment, am încercat toate sporturile, dar când s-a urcat prima dată pe motor s-a îndrăgostit și s-a îndrăgostit și motorul de el”, a declarat Niko Delinescu.

”Deocamdată Andrei nu stă cu tatăl său, dar când va mai crește, probabil o să stea cu el. (…) Deocamdată nu mi-am refăcut viața, a treia oară nu am mai încercat, deși cine știe. (…) Noi am stat cinci ani împreună, când Cătălin era un băiat cuminte”, a adăugat artista.

citește și...