Cum se înțelege Andreea Bănică cu socrii ei. Artista a spus exact

29.07.2020, 15:20
Cum se înțelege Andreea Bănică cu socrii ei. Artista a spus exact

Cântăreața Andreea Bănică a explicat care este relația pe care o are cu socrii săi. Vedeta a afirmat că se înțelege foate bine cu părinții soțului ei, Lucian Mitrea.

Andreea Bănică este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016. Fetița vedetei, Sofia, a împlinit 11 ani anul acesta.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 23 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 12 ani de căsnicie. Cei doi se înțeleg perfect, iar Andreea Bănică a mărturisit că are o relație foarte bună și cu părinții soțului său.

„Ce relație ai cu socrii? Nu te pun la treabă? Știi cum e în general cu soacrele”, a întrebat-o un internaut pe Andreea Bănică, potrivit spynews.ro.

Artista a răspuns imediat:

„Avem o relație foarte frumoasă, pentru că este o relație de foarte mulți ani. Nu mă pun la treabă că muncesc eu destul”.

E fericită tare că s-a întors pe scenă

Zilele trecute, Andreea Bănică a revenit pe scenă după patru luni de pauză, motiv de mare bucurie pentru ea.

”Cu emoție multă, dar și bucurie am cântat după aproape 4 luni de pauză! Am simțit libertatea de a mă exprima pe scenă cum nu am mai simțit-o de mult. Îmi doresc enorm ca lucrurile să revină la normalitate să pot să fiu mai des lângă voi, să cântăm, dansăm, să ne îmbrățișăm și să ne pozăm. În perioada aceasta noi artiștii suferim enorm!

Nu va gândiți la bani (ei de mult timp nu mai sunt o problemă pentru mine și familia mea), ci la faptul că m-am născut să fiu pe scenă, iubesc muzica (vreau să o dăruiesc) și am toată energia din lume pe care să o dau mai departe vouă celor care veniți să mă vedeți. Muzica este viața mea de la 4 ani și jumătate de când părinții mei au descoperit că am talent și fără ea aș fi un om trist? ”, a mărturisit cântăreața în mediul online.

citește și...