Cum se înțelege Alin Oprea cu copiii iubitei sale. ”Eu m-am trezit în sânul unei familii noi”

02.09.2021, 16:35
Cum se înțelege Alin Oprea cu copiii iubitei sale. ”Eu m-am trezit în sânul unei familii noi”
Cum se înțelege Alin Oprea cu copii iubitei sale. ”Eu m-am trezit în sânul unei familii noi”

Cântărețul Alin Oprea, în vârstă de 49 de ani, a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai actualei sale iubite, Medana. Copiii actualei logodnice a lui Alin Oprea, Medana, îl consideră deja tatăl lor pe solistul de la trupa Talisman. ”Eu m-am trezit în sânul unei familii noi”, a declarat artistul.

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție.

Din mariajul cu Larisa Uță, Alin Oprea are doi copii, Melissa și Adrian, însă după divorț relația acestora s-a deteriorat. Merdana, actuala iubită a lui Alin Oprea are și ea doi copii, Daria și Darius. Alin Oprea a mărturisit, pentru click.ro, că are o relație extrem de apropiată cu cei doi copii ai Medanei.

Cum se înțelege Alin Oprea cu copiii iubitei sale. ”A fost cea mai mare binecuvântare”

„Viaţa îţi ia şi îţi dă mereu pe altă parte. Eu m-am trezit în sânul unei familii noi, cu copii cu tot, iar asta a fost cea mai mare binecuvântare. Asta m-a făcut să rămân ancorat în realitate şi să depăşesc mult mai uşor momentele traumatizante. În viaţa mea s-au schimbat doar personajele, eu rămânând acelaşi om. Mult mai echilibrat şi împlinit însă”, a declarat Alin Oprea pentru sursa mai sus-menționată.

„Relaţia cu Daria şi Darius – copiii Medanei, a început foarte natural şi continuă în aceeaşi manieră. Parcă ne cunoaştem dintotdeauna. Sunt nişte tineri extraordinari: frumoşi, deştepţi şi independenţi, cu personalităţi foarte puternice (nu se lasă influenţaţi de nimeni şi de nimic în afară de propria conştiinţă). Eu îmi doresc să fiu un prieten şi un confident al lor. Îi susţin în tot ce-şi doresc să facă şi chiar mă implic personal atunci când este nevoie. Cu Darius de exemplu mergem împreună la sala de sport, facem pregătire la matematică, ieşim în oraş etc. M-am bucurat chiar şi în această vară aglomerată de prezenţa lor la mare, unde în afară de clasicele bălăceli la piscină, m-au însoţit şi la câteva dintre evenimentele mai importante”, a completat artistul.

citește și...