Cum se înțelege Alexandra Stan cu soțul ei. ”Avem niște reguli”

14.07.2021, 15:58
Cum se înțelege Alexandra Stan cu soțul ei. ”Avem niște reguli”
Cum se înțelege Alexandra Stan cu soțul ei. ”Avem niște reguli”

Alexandra Stan s-a căsătorit de curând. Artista a mărturisit cum se înțelege cu proaspătul ei partener de viață, Emanuel Necatu. Cântăreața a explicat că în cuplul lor există reguli, atât scrise, cât și nescrise, de care țin cont. ”Avem niște principii pe care ni le-am autoimpus, a declarat Alexandra Stan într-un interviu.

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a decis să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu.

Vedeta a acordat un interviu pentru revista Viva în care a făcut mărturisiri despre relația cu proaspătul său partener de viață.

Cum se înțelege Alexandra Stan cu soțul ei. ”Încercăm, indiferent dacă sunt discuții sau neînțelegeri, să nu ne ducem niciodată la culcare fără să discutăm”

Alexandra Stan a afirmat că ea și Emanuel Necatu au niște reguli de la care nu se abat. Chiar dacă mai apar discuții în cuplu, aceștia încearcă să le rezolve comunicând. ”Avem niște reguli scrise și unele nescrise, dar cuvântul reguli sună cam dur. Avem niște principii pe care ni le-am autoimpus, au venit de la sine, dar s-a nimerit să le avem împreună și noi considerăm că ele contribuie la buna funcționare a relației noastre – și anume, ne sfătuim, de exemplu, pentru orice, ținem cont unul de celălalt. Încercăm, indiferent dacă sunt discuții sau neînțelegeri, să nu ne ducem niciodată la culcare fără să discutăm”, a declarat artista.

”Comunicăm foarte mult, ținem post miercuri și vineri, dar asta nu știu dacă e bine să o zicem. Încercăm să ținem pasul cât putem de mult și cu ce ne dorim noi, și cu modelul de familie, dar în același timp ne străduim să ne menținem cu picioarele pe pământ, pentru că totuși suntem tinerei, eu am 32 și el are 35 de ani. Menținem un echilibru între tot ce ne place și ceea ce suntem, de la carieră la muzica pe care o ascultăm, dar în același timp facem și lucruri bune pentru noi, pentru sufletul nostru, pentru corpul nostru. Ne respectăm unul altuia intimitatea. Adică, fiecare are momentele lui, se duce la sală, la săli diferite, nu mergem împreună peste tot, nu stăm împreună non-stop, chestii de genul ăsta”, a completat cântăreața.

citește și...