Cum se înțelege Alex Velea cu fiica Antoniei. ”Mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte”

09.03.2021, 16:07
Cum se înțelege Alex Velea cu fiica Antoniei. ”Mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte”
Cum se înțelege Alex Velea cu fiica Antoniei. ”Mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte”

Alex Velea a explicat cum se înțelege cu Maya, fetița pe care Antonia o are din mariajul cu Vincenzo Castellano.

Cântărețul Alex Velea a vorbit, într-un interviu pentru Antena Stars, despre relația pe care o are cu Maya, fiica Antoniei, care locuiește în Italia. Acesta a afirmat că și-a dorit ca între el și cea mică să existe o relație de prietenie, considerând-o fiica lui. ”Băieții mereu vorbesc de ea. Nu există cazuri în care să nu amintească de sora lor. Toți abia așteptam să o vedem. O simt ca pe copilul meu și mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte ca pe un prieten mai mare”, a declarat cântărețul.

„Sunt fericit că avem genul ăsta de relație și că m-a acceptat în viața ei, iar lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie într-o familie. Am făcut față cu brio și sunt mulțumit de asta. De acum încolo o să mergem și noi, o să vină și ea aici. Gata, a terminat cu divorțul și au ajuns la un numitor comun”, a mai spus el.

Alex Velea, despre nunta cu Antonia

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat anul trecut că divorțul lor a fost pronunțat.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

Alex Velea a mai dezvăluit, la Antena Stars, că vrea să se căsătorească cu Antonia, însă nu vor face nuntă anul acesta din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus: ”Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta”.

citește și...