Cum se înțelege Adda cu soacra ei. ”Copie la indigo. Amândouă cu gura mare”

15.09.2020, 10:34
Cum se înțelege Adda cu soacra ei. ”Copie la indigo. Amândouă cu gura mare”
Cum se înțelege Adda cu soacra ei. ”Copie la indigo. Amândouă cu gura mare”

Cântăreața Adda a făcut dezvăluiri legate de familia ei. Artista a mărturisit în ce relații este cu soacra ei.

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Despre familia ei și despre relația pe care o are cu soacra sa a făcut cântăreața dezvăluiri în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Artista a afirmat că acum relația cu mama lui Cătălin Rizea este foarte bună, însă la început lucrurile nu au stat deloc așa.

”La început, nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene, pentru că suntem identice. Aceeaşi zodie. Acelaşi temperament. Copie la indigo. Amândouă cu gura mare.

Acum ne înțelegem foarte bine. Suntem sensibile şi ne atinge orice. Da! A râs, pentru că ştie că aşa suntem noi. De multe ori, când ne mai contrăm, ne zice: „Asia Express continuă””, a declarat Adda pentru sursa mai sus-menționată.

Adda se declară fericită alături de familia sa

Adda a afirmat că se consideră o femeie norocoasă datorită familiei pe care o are. dacă în plan personal se declară mulțumită, în plan profesional artista are nemulțumiri.

”Sunt o femeie norocoasă pentru că am o familie minunată. Din punct de vedere profesional, muncesc enorm, uneori fără rezultat. Dar aşa e în muzică, sau poate aşa e când faci muzică în România.

Artiştii nu sunt apreciați la justa valoare. Nu sunt suficient de respectați. În sensul că e foarte greu să îți păstrezi filmul, identitatea, mesajul. Nu ştiu dacă îmi lipseşte ceva anume. Nu cred.

Îmi lipseşte liniştea uneori… și somnul bun, noaptea. Pentru că am multe gânduri, idei, planuri. Mintea mea lucrează neîncetat. Tot timpul vreau mai mult şi mai mult din punct de vedere creativ. Am un creieraş foarte artistic şi cred că asta spune tot!”, a explicat cântăreața.

citește și...