Cum se înțeleg copiii lui Cristi Borcea. ”Sunt mulți și dacă sunt uniți o să răzbată”

16.05.2022, 14:05
Cum se înțeleg copiii lui Cristi Borcea. ”Sunt mulți și dacă sunt uniți o să răzbată”
Cum se înțeleg copiii lui Cristi Borcea. ”Sunt mulți și dacă sunt uniți o să răzbată”

Omul de afaceri Cristi Borcea, în vârstă de 52 de ani, are nouă copii cu patru femei. Valentina Pelinel, actuala parteneră de viață a lui Cristi Borcea, a explicat ce relații sunt între copiii acestuia.  ”Sunt mulți și dacă sunt uniți o să răzbată”, a spus fostul model Valentina Pelinel în cadrul unui podcast la care a fost invitată de curând.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Cum se înțeleg copiii lui Cristi Borcea. ”Se iubesc și sunt uniți, e super. Când îi văd că se înțeleg și se iubesc crește inima în mine”

La podcastul realizat de Nasrin Ameri, valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borrcea a dezvăluit cum se înțeleg copiii omului de afaceri. ”Sunt atât de apropiați, se sună în fiecare zi. Grație tehnologiei se și văd. Joacă jocuri online împreună. Eu când am mers cu Milan în America au venit și frații și au stat cu noi. Au fost de nedezlipit. Milan plânge când ne vizitează, ei stau câte două luni vara, și apoi pleacă. Se iubesc și sunt uniți, e super. Când îi văd că se înțeleg și se iubesc crește inima în mine. Asta e viața, într-o zi noi nu o să mai fim aici, dar ei o să fie. Sunt mulți și dacă sunt uniți o să răzbată. E foarte fericit (n.r. Cristi Borcea). Facem glume pe seama lui, eu și Melissa, că-l lăsăm singur cu copiii mici”, a declarat blonda, potrivit revistei Unica.


La același podcast, Cristi Borcea a comentat despre posibilitatea ca el și Valentina Pelinel să își mărească familia: „Am vorbit cu Valentina și ne oprim aici. Vrem să ne facem timp mai mult pentru noi. O lună iarna și două luni vara reunesc toți copiii, toți cei nouă copii împreună. Trebuie să mai găsim timp și pentru noi. Am avut interesul să fiu cât mai bine cu mamele lor, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal, și să nu aibă traume. Toți copiii sunt foarte bine, și mamele copiilor sunt bine, și eu sunt bine”.

Cristi Bocea și Valentina Pelinel, alături de cei treei copii aiu lor
citește și...