Cum se înțeleg Brigitte și Florin Pastramă, după ce vedeta a fost agresată de soțul ei

30.07.2020, 12:15
Cum se înțeleg Brigitte și Florin Pastramă, după ce vedeta a fost agresată de soțul ei
Cum se înțeleg Brigitte și Florin Pastramă, după ce vedeta a fost agresată de soțul ei

Imaginile cu Brigitte Sfăt în timp ce era bruscată de soțul ei, Florin Pastramă, în shaormeria pe care o dețin în Capitală au șocat pe toată lumea. Deși s-a văzut clar gesturile de violență între cei doi, vedeta i-a luat apărarea partenerului său și a spus că a fost doar o mică ceartă.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit în vara lui 2019, după ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la emisiunea ‘Ferma’. Cu toate că mulți au crezut că mariajul lor se află într-un impas, se pare că s-au înșelat.

Brigitte și Florin Pastramă se înțeleg foarte bine

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt mai bine ca oricând și se iubesc la fel ca-n prima zi. Cei doi au fost surprinși de paparazzi Spynews în timp ce mergeau la o sesiune de shopping. Ca deobicei, aceștia au ales să intre în cele mai scumpe magazine, de unde au ieșit cu plase pline ochi.

După ce au bătut în lung și lat magazinele, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au oprit la o terasa de fițe din Capitală, semn că relația lor decurge foarte bine și nici vorbă de divorț.

Brigitte Sfăt a negat că a fost bătută de Florin Pastramă

‘Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, a declarat Brigitte pentru Click!

Nu același lucru a susținut și despre fostul ei soț, Ovidiu Torj! Vedeta povestea că tatăl fiicei sale o bătea până rămânea inconștientă și o ataca pe stradă chiar de față cu Ilie Năstase, după ce s-a căsătorit cu acesta.

‘Soțul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Și ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieșit din casă în pantaloni scurți, am fugit așa cum eram, mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit și m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul și am plecat’, povestea la vremea respectivă Brigitte.

citește și...