Cum se înțelege, de fapt, Culiță Sterp cu mama copilului său! „Cred că lângă toate femeile din viața mea cât am stat…”

20.10.2022, 22:32
Cum se înțelege, de fapt, Culiță Sterp cu mama copilului său! „Cred că lângă toate femeile din viața mea cât am stat...”
Cum se înțelege, de fapt, Culiță Sterp cu mama copilului său! „Cred că lângă toate femeile din viața mea cât am stat...”

Culiță Sterp a vorbit deschis despre relația de iubire pe care o are în prezent cu mama copilului său, Daniela Iliescu. După ce în ultima perioadă s-au tot spus lucruri negative despre tânără, solistul a ținut să lămurească lucrurile. 

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt împreună de aproximativ doi ani și un băiețel, pe nume Milan. Cei doi se cunosc de pe vremea când erau în liceu, fiind colegi de clasă.

După ani buni, aceștia s-au reîntâlnit și au decis să formeze un cuplu. Momentan nu sunt căsătoriți și nici nu au planificat nunta, însă sunt mai fericiți ca niciodată de când a apărut pe lume băiețelul lor.

Culiță Sterp, schimbat total de când se iubește cu Daniela Iliescu

Invitat recent la podcastul lui Cătălin Măruță, Culiță Sterp a oferit detalii despre partenera lui de viață. Interpretul de muzică de petrecere a mărturisit că tânăra a reușit să îl schimbe și să îl ajute în nenumărate rânduri. Cu toate că au avut de trecut multe hopuri în relație, Culiță spune că Daniela a avut o influență bună asupra lui.

„Am evoluat foarte, foarte mult lângă ea (n.r. Daniela). Cred că lângă toate femeile din viața mea cât am stat, nu am evoluat cât am evoluat lângă ea în 2-3 ani. E foarte deșteaptă, gândește foarte mult. M-a învățat foarte multe chestii de care nu aveam habar”, a declarat Culiță Sterp, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

S-au cuplat în 2020

În urmă cu mai bine de un an, Daniela povestea că a început să se vadă cu Culiță Sterp, în urma unei vacanțe la munte.

„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător.Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi. La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săptămână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri, spunea Daniela, acum ceva vreme.

citește și...