Cum se descurcă Tavi Clonda cu fetițele când Gabriela Cristea e la TV. ”Inițial nu am băgat-o în seamă”

05.04.2021, 15:51
Cum se descurcă Tavi Clonda cu fetițele când Gabriela Cristea e la TV. ”Inițial nu am băgat-o în seamă”
Cum se descurcă Tavi Clonda cu fetițele când Gabriela Cristea e la TV. ”Inițial nu am băgat-o în seamă”

Tavi Clonda a explicat cum se descurcă cu cele două fetițe pe care le are cu Gabriela Cristea, atunci când această este la filmări la emisiunea pe care o are la TV.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris. În ultima perioadă de timp, Tavi Clonda este cel care se ocupă de cele două fetițe ale lor, dat fiind că Gabriela Cristea este prinsă cu emisiunea pe care o are de puțin timp la postul de televiziune Antena Stars.

”Vestea noului proiect al Gabrielei l-am primit cu brațele deschise, pentru că ea a așteptat să primească job. Nu asta este problema, ci ora, pe care, inițial, nu am băgat-o în seamă. Ne-am dat seama că lipsește de la 18.00 la 22.00, adică perioada cea mai dificilă din zi cu fetele. Am zis ok. Cine o să stea cu ele? …. Eu. Sunt dădacă în fiecare seară, dar mă înțeleg bine cu ele”, a spus Tavi Clonda, potrivit spynews.ro.

Gabriela Cristea are o nouă emisiune la TV

Începând din 29 martie, de luni până vineri, de la ora 19:00, telespectatorii Antena Stars vor putea urmări cea mai nouă producţie a staţiei – ”Mireasa: Urzeala soacrelor”, o extensie a reality show-ului ”Mireasa”, de la Antena 1.

Zilnic, după difuzarea ediţiei ”Mireasa” de pe Antena 1, de la ora 14:00, începând cu ora 19:00, gazda show-ului ”Mireasa – Urzeala soacrelor”, Gabriela Cristea, îi invită pe telespectatori pe Antena Stars să continue creionarea poveştilor prin dezbaterea argumentată a subiectelor zilnice alături de invitaţi speciali şi să afle detalii în premieră despre participanţi, dat fiind faptul că aceştia sunt într-o competiţie.

„Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptată în această echipă… O să îmi fie puţin dificil, pentru că o să am serile ocupate, timp pe care îl valorificam la maximum împreună cu familia mea, dar am să recuperez weekendurile”, a spus Gabriela Cristea.

citește și...