Cum se descurcă Rocsana Marcu ca agent imobiliar în Marea Britanie. ”Nu le vină să creadă pentru că nimeni nu a făcut așa ceva”

28.06.2022, 14:13
Cum se descurcă Rocsana Marcu ca agent imobiliar în Marea Britanie. ”Nu le vină să creadă pentru că nimeni nu a făcut așa ceva”
Cum se descurcă Rocsana Marcu ca agent imobiliar în Marea Britanie. ”Nu le vină să creadă pentru că nimeni nu a făcut așa ceva”

Fosta vedetă de televiziune Rocsana Marcu este plecată de ceva timp în Marea Britanie. Aceasta este agent imobiliar. Rocsana Marcu a dat detalii despre viața sa din prezent și despre activitatea sa în domeniul imobiliar. ”Nu le vină să creadă pentru că nimeni nu a făcut așa ceva”, a declarat Rocsana Marcu.

Rocsana Marcu este cunoscută publicului din România din postura de cântăreață, actriță, dar și prezentatoare de televiziune. Vedeta este mama a două fetițe: Mayra și Indira. De ceva vreme, Rocsana Marcu s-a mutat în Anglia, unde este agent imobiliar. Despre viața sa din prezent a dat aceasta detalii la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la Prima TV.

„Am luat-o de la zero și mă bucur tare mult pentru că mi-am dorit să fac asta. În momentul în care am luat decizia să mă mut aici știam că vreau să mă fac agent imobiliar și să încep totul de la zero. Eu am mai făcut asta și prin țară. Era ușor în România (…) Vreau să spun că în primele luni am reușit să vând prima casă. Nu a fost simplu pentru că șase luni am vrut să o fac ca la carte. Să învăț, să îmi dau toate examenele și să fiu agent imobiliar cu acte în regulă”, a spus Rocsana Marcu, potrivit revistei Viva.

Cum se descurcă Rocsana Marcu ca agent imobiliar în Marea Britanie.  ”În ultima perioadă au început să mă sune foarte mulți români care mă recomandă, iar eu le dau jumătate din comisionul meu”

„Eu nu vând case de 200.000 sau 300.000 de lire. Majoritatea caselor pe care le am în baza de date și sunt la mine pe site valorează în jur de un milion și jumătate, două milioane. Nu este simplu să vinzi așa, de pe o zi pe alta o casă. La început lucram pentru o agenție de imobiliare din Londra și șeful nostru mi-a spus: „Roxana, dacă vinzi trei case nu ai voie să stai o zi fără să listezi o altă casă, fără să găsești case, fără să faci evaluări, să negociezi. Nu te baza pe faptul că dacă ai luat un comision de 5.000, 10.000 sau 15.000 poți pleca în vacanță să te relaxezi. Trebuie să ai o continuitate!””, a mai spus Rocsana Marcu.


”Îmi place că în ultima perioadă au început să mă sune foarte mulți români care mă recomandă, iar eu le dau jumătate din comisionul meu. Lor nu le vină să creadă pentru că nimeni nu a făcut așa ceva. Îmi doresc să ajung la un alt nivel în domeniul imobiliar, să mă dezvolt, dar să nu îmi las pasiunile deoparte”, a încheiat vedeta.

 

citește și...