Cum se descurcă Nicole Cherry în rolul de mămică. ”Eu cred tare că să fii mamă înveți în timp, odată cu venirea bebelușului”

16.08.2022, 13:23
Cum se descurcă Nicole Cherry în rolul de mămică. ”Eu cred tare că să fii mamă înveți în timp, odată cu venirea bebelușului”
Cum se descurcă Nicole Cherry în rolul de mămică

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, a vorbit despre cum este viața ei de mămică. Cântăreața, în vârstă de 23 de ani, are o fetiță, care se numește Anastasia, din mariajul cu Florin Popa. ”Eu cred tare că să fii mamă înveți în timp, odată cu venirea bebelușului”, a declarat Nicole Cherry.

Nicole Cherry este un nume cunoscut de pe scena muzicală din țara noastră. În ceea ce privește viața perrsonală, Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară în anul 2021. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a născut în data de 27 noiembrie 2021. Vedeta a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia. În data de 19 mai 2022, Nicole Cherry s-a cununat civil cu iubitul ei, Florin Popa, dar cei doi și-au creștinat și fetița.

Nicole Cherry a explicat, pentru revista Viva, cum este viața ei de când a adus-o pe lume pe Anastasia și cum se descurcă în rolul de mămică.

Cum se descurcă Nicole Cherry în rolul de mămică. ”M-am acomodat cu rolul de mamă destul de repede”

”Sunt bine, mulțumesc, suntem foarte bine! S-a schimbat (n.r. viața ei), pentru că am o responsabilitate foarte mare acum, Anastasia. Este un copil minunat, este un copil activ și bun, dar, clar, timpul nu mai este la fel, sunt mult mai multe lucruri de făcut, însă nu mă plâng. Este un lucru pe care mi l-am dorit, să fiu mamă tânără, și chiar pot să spun că m-am acomodat cu rolul de mamă destul de repede. M-a și ajutat Anastasia. Eu cred tare că să fii mamă înveți în timp, odată cu venirea bebelușului”, a explicat Nicole Cherry.

”Eu zic că mă descurc destul de bine, având în vedere că o am pe mama, care mă ajută extraordinar de mult cu fetița. La fel și Florin, este un tată prezent în viața ei și am reușit până acum foarte bine să împac și cariera, dar și viața de mămică, și să fiu prezentă și în toate momentele importante pe care Anastasia le are și să o ajut să crească frumos. Cred că și de acum înainte vom reuși să facem treabă bună, pentru că sunt o persoană echilibrată și am învățat de mică să-mi organizez timpul în așa fel încât să pot să fiu peste tot și să nu lipsesc de la lucrurile importante și din viața oamenilor importanți. Asta contează, cred, cel mai tare”, a adăugat cântăreața.

citește și...