Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit! Anunțul făcut de artist după 12 ani de relație

13.12.2020, 10:31
Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit! Anunțul făcut de artist după 12 ani de relație
Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit! Anunțul făcut de artist după 12 ani de relație

Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit! Artistul a anunțat pe contul lui de Instagram că a pus punct relației cu mama fiicei sale. Cei doi erau împreună de 12 ani, iar în 2019 au devenit părinți pentru prima dată.

Rapperul Dragoș Nichifor, alias Grasu XXL și fosta starletă de filme pentru adulți nu mai sunt împreună! Solistul a fost cel care a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare.

Solistul a precizat în postare că nu doreşte să vorbească despre acest subiect delicat şi că aşteaptă din partea tuturor să îi fie respectată intimitatea.

Grasu XXL și Laura Andreșan nu mai formează un cuplu

Laura Andreșan a devenit mamă în vara lui 2019

În vara lui 2019, fostul model al revistelor pentru bărbați a devenit pentru prima dată mamă. Laura Andreșan s-a transformat într-o fată de casă și nici că o mai recunoști dacă o vezi pe stradă. Mai mult de atât, Laura Andreșan a făcut cursuri de psihologie la Universitatea Ecologică și și-a deschis propriul cabinet de psihoterapie.

“Când citesc despre cât de importantă este legătura mama-copil şi relaţia implicită pentru dezvoltarea şi formarea bebelusului ca om, mă domină o frica şi mai mare de maternitate. Nimeni nu îţi dă reţeta exactă ca să fii o mama bună, dar dacă nu eşti, toată ştiinţa te arată cu degetul că nu ai fost”, mărturisea fosta vedetă XXX , înainte de a naște.

În vara lui 2019, înainte de nașterea fetiței lui, Grasu XXL era emoționat că urmează să devină tată.

‘Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere’, spunea rapperul pentru Click!

citește și...