Cum se descurcă iubitul grec al Adrianei Bahmuțeanu în carantină

04.06.2020, 21:49
Cum se descurcă iubitul grec al Adrianei Bahmuțeanu în carantină
Iubitul grec al Adrianei Bahmuțeanu, dus cu forța în carantină

A trecut o săptămână de când iubitul grec al lui Bahmu a fost luat de mascați și dus cu forța în carantină, la un centru din Techirghiol. Din fericire, Nikolaos Papadopoulos s-a acomodat destul de repede acolo și își petrece timpul cu alte persoane.

Pe 27 martie, solistul s-a întors în România din Grecia, după ce fusese la tratament. La vamă a declarat că se va autoizola în locuința lui Constanța, însă din cauza unei greșeli nu i s-a înregistrat ambele case unde locuiește, ci doar cea din Capitală.

Iubitul grec al Adrianei Bahmuțeanu, dus cu forța în carantină

Acum, iubitul Adrianei Bahmuțeanu va fi nevoit să stea până pe 10 iunie în carantină, iar ziua de naștere și-o va petrece închis. Pe 6 iunie, acesta va împlini 44 de ani.

În această perioadă, Adriana Bahmuțeanu are grijă ca partenerul ei să nu se plictisească în carantină, dar păstrează și legătura cu fiul lui Nikos, în vârstă de 20 de ani.

‘Nikos e foarte tare. Mai are de stat vreo opt zile acolo, dar a reușit să îi facă pe toți să îl îndrăgească. Sunt carantinate foarte multe persoane de etnie romă cu el, iar acestea l-au rugat să le cânte manele, dar el le cântă de-ale lui, grecești. Muzica îl ajută mult pe Nikos, toată ziua e cu bouzouki în mână și cântă din ea. Se mai uita pe geam, nu are voie să iasă deloc’, a declarat Bahmu, pentru Click!

Sunt împreună de 3 ani

Nikolaos Papadopoulos și fosta soție a lui Silviu Prigoană s-au cunoscut în urmă cu trei ani la ziua de naștere a Minodorei.

‘Ne ştim de vreo trei ani, dintr-un cerc de prieteni. Mai precis, ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană.

A înţeles şi el. S-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun. Anul trecut, când am stat şase ore în operaţie, a stat după mine prin spital. Se gândea să nu păţesc ceva. Cu copiii mei se comportă foarte frumos. Îi lua de la şcoală, îi ducea‘, a povestit Adriana Bahmuțeanu pentru Click!

citește și...