Cum se descurcă Gina Pistol în ultimele luni de sarcină: ‘Am început să obosesc’

06.11.2020, 14:54
Cum se descurcă Gina Pistol în ultimele luni de sarcină: 'Am început să obosesc'
Cum se descurcă Gina Pistol în ultimele luni de sarcină: 'Am început să obosesc'

Gina Pistol va deveni mamă pentru prima dată la începutul anului viitor. Prezentatoarea de la ‘Chefi la cuțite’ și iubitul ei Smiley au anunțat că vor deveni părinți abia în luna septembrie a acestui an.

Cei doi au filmat un videoclip în care au vorbit despre povestea lor de iubire, dar și despre cum au aflat că vor deveni părinții unei fetițe.

Într-un clip postat pe contul de YouTube al solistului, Gina Pistol și Smiley au dat detalii despre sarcină. Blondina a dezvăluit că doctorii i-au spus că nu va putea face copii vreodată, iar când a aflat că este însărcinată a fost luată prin surprindere.

Gina Pistol va naște o fetiță

Gina Pistol a intra deja în al doilea trimestru de sarcină, însă continuă să filmeze pentru al 9-lea sezon din “Chefi la cuţite”, de la Antena 1. În același timp, vedeta se ocupă de casa în casa locuiește cu Smiley.

Într-un live pe Instagram, Gina Pistol a mărturisit că este o graviduță activă și are zile când se trezește chiar și la șase dimineața, pentru a ajunge la filmări. În plus, este nevoită să facă teste rapide pentru depistarea coronavirusului.

‘Am început să obosesc, nu mai pot merge aşa de mult ca înainte fără să obosesc, şi asta din cauza sarcinii avansate’, a spus vedeta.

Mai mult de atât, Gina Pistol are un coprezentator la emisiunea ‘Chefi la cuțite’, pe Speak. Solistul o ajută enorm, mai ales acum când ea este însărcinată. Pentru a se putea odihni, staff-ul din Antena 1 i-a pregătit Ginei Pistol o cameră specială.

Ce au declarat Gina Pistol și Smiley după ce au aflat că vor deveni părinți

‘În urma unor analize medicale, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi şi pentru iubirea noastră! Am avut emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine.

În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră’, spunea Gina Pistol după ce s-a aflat că este însărcinată.

citește și...