Cum se descurcă fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav la școală. ”Îi explicam că este fetiță mare, la școală nu este ca la grădiniță”

04.10.2022, 16:15
Cum se descurcă fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav la școală. ”Îi explicam că este fetiță mare, la școală nu este ca la grădiniță”
Cum se descurcă fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Vctor Slav la școală

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 42 de ani, este tatăl unei fetițe, Sofia Natalia. Micuța este rezultatul poveștii de dragoste pe care Victor Slav a trăit-o cu Bianca Drăgușanu, în vârstă de 40 de ani. Anul acesta, ferița celor doi a început școala. Victor Slav a explicat cum se descurcă micuța.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam. De trei ani, Victor Slav are o relație cu o tânără pe nume Selina. În plan profesional, Victor Slav a apărut la numeroase emisiuni de televiziune în calitate de prezentator.

Anul acesta, fetița lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu a început școala, la clasa zero. Despre cum se descurcă Sofia Natalia la școală a dat Victor Slav câteva detalii pentru Kanal D.

Cum se descurcă fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav la școală. ”Când ne întâlnim timp de o oră îmi cere să îi spun cuvinte și ea le desparte în silabe”

Potrivit spuselor lui Victorr Slav, Sofia Natalia nu pare deloc speriată de faptul că merge la școală și este convinsă că se va descurca perfect.


„Anul acesta a început școală, este în clasa 0, și îi explicam că este fetiță mare, la școală nu este ca la grădiniță, unde mai puteam întârzia, acum trebuie să ajungem la program și regulile sunt mai stricte. I-am spus că acum o să învețe să facă literele, cifrele și mi-a răspuns: ”Da, dar eu o să mă descurc, pentru că sunt foarte deșteaptă și o să învăț foarte bine!”. Mai nou, a învățat să despartă în silabe și când ne întâlnim timp de o oră îmi cere să îi spun cuvinte și ea le desparte în silabe”, a declarat Victor Slav, potrivit surseii mai sus-menționate.

 

citește și...