Cum se descurcă Anamaria, fiica lui Aurelian Preda, după dispariția artistului. ”Mi-a fost greu în jur de 4 ani”

16.11.2021, 13:33
Cum se descurcă Anamaria, fiica lui Aurelian Preda, după dispariția artistului. ”Mi-a fost greu în jur de 4 ani”
Cum se descurcă Anamaria, fiica lui Aurelian Preda, după dispariția artistului. ”Mi-a fost greu în jur de 4 ani”

Anamaria Rosa, fiica regretatului interpret de muzică populară Aurelian Preda, a vorbit despre viața sa și despre greutățile cu care s-a confruntat după dispariția tatălui său.  ”Mi-a fost greu în jur de 4 ani”, a mărturisit Anamaria Rosa în cadrul unui interviu. Acesta a afirmat că mulți oameni care au lângă ea după moartea tatălui său, acum au uitat de ea.

Interpretul de muzică populară Aurelian Preda suferea de mai mulți ani de cancer. În septembrie 2016, Aurelian Preda a pierdut lupta cu boala. Acesta era internat la o clinică din Austria. În urma sa a rămas o fiică, Anamaria Rosa, pe care artistul o iubea ca pe ochii din cap.

Anamaria Rosa a acordat un interviu pentru click.ro, în care a vorbit despre viața sa din prezent și despre greutățile cu care s-a confruntat după dispariția tatălui său.

Cum se descurcă Anamaria, fiica lui Aurelian Preda, după dispariția artistului. ”După moartea tatălui meu, s-au arătat mulţi viteji o bună perioadă de timp”

”Cred că din toate punctele de vedere. Şi financiar îmi este greu, doar că am reuşit să fac un echilibru în viaţa mea. Mi-a fost greu în jur de 4 ani, în care mi-a fost foarte greu să îmi găsesc acest echilibru, dar uşor-uşor l-am găsit, şi emoţional, şi psihic, am şi câţiva oameni lângă mine, foarte puţini”, a mărturisit Anamaria Rosa.

”După moartea tatălui meu, s-au arătat mulţi viteji o bună perioadă de timp şi mulţi mi-au fost aproape, bine, şi din punct de vedere al vorbelor, al sfaturilor, dar uşor-uşor, în fiecare lună mai dispăreau câteva persoane. În ultima perioadă pot spune că, chiar mă uitam la filmările de la majorat, unde am avut 120 de invitaţi, din 120 de invitaţi cred că doar 5 mi-au rămas aproape… Da, este (n.r. trist)! Dar eu sunt şi o persoană credincioasă. Asta e un alt lucru pe care l-am învăţat de la tatăl meu şi de fiecare dată când am o cădere, mă rog. Şi asta mă ajută mult. Eu am mai vorbit despre lucrurile negative din viaţa mea şi lumea m-a perceput ca şi cum m-aş victimiza. Mulţi mi-au fost aproape şi m-au înţeles, dar alţii m-au judecat şi aş vrea ca de-acum încolo să fie totul cât mai pozitiv, să ofer pozitivitate şi să fiu un exemplu bun”, a mai spus fiica lui Aurelian Preda.

citește și...