Cum se descurcă actrița Cătălina Mustață. ”Am trăit mai mult din reclame în pandemie”

26.09.2021, 14:08
Cum se descurcă actrița Cătălina Mustață. ”Am trăit mai mult din reclame în pandemie”
Cum se descurcă actrița Cătălina Mustață. ”Am trăit mai mult din reclame în pandemie”

Actrița Cătălina Mustață, în vârstă de 53 de ani, a explicat cum s-a descurcat pe durata periodei de pandemie, din punct de vedere financiar. ”Am trăit mai mult din reclame în pandemie”, a declarat Cătălina Mustață în cadrul unui interviu. Vedeta a stat în ultimii ani în America, alături de actualul său partener de viață.

În ultimii cinci ani, actrița Cătălina Mustață a trăit în America, împreună cu Mihai Avram, cu care s-a căsătorit în martie 2016. deși aflată departe de țară, actrița ”și-a închiriat vocea” pentru spoturile publicitare realizare a București.

Cătălina Mustață a dezvăluit, pentru impact.ro, că aceste reclame au ajutat-o în pandemie din punct de vedere financiar.

Cum se descurcă actrița Cătălina Mustață. ”Dar nu se câștigă grozav în pandemie”

”În ultima vreme am fost plecată în SUA, în Texas, unde se află soțul meu, dar va veni și el, în curând, în România. Sunt pregătită să joc la teatru, sper să nu se închidă iar”, a declarat Cătălina Mustață pentru sursa mai sus-menționată.

”Am trăit mai mult din reclame, în pandemie, cu vocea, ca să zic așa, da. Eu am un microfon profesional cu mine, cu care pot face înregistrări, așa că nu a mai fost nevoie să mă cheme la studio. Dar nu se câștigă grozav în pandemie”, a completat aceasta.

Cătălina Mustață a fost căsătorită cu Florin Zamfirescu. Ce spunea actorul despre fosta sa parteneră

Florin Zamfirescu este căsătorit în prezent cu Daciana, de profesie medic. Însă, anterior, Florin Zamfirescu a mai fost căsătorit de trei ori, ultima oară cu actrița Cătălina Mustață. Mariajul lor a durat 20 de ani, cei doi divorțând în anul 2012. Despre fosta sa partenară de viață a făcut artistul declarații în cadrul unui interviu pentru Antena Stars. Renumitul artista a mărturisit că a rămas în relații bune cu toate fostele sale soții, mai puțin cu Cătălina Mustață.

„Eu sunt prieten cu fostele mele neveste, cu ea nu pot să fiu prieten. Am încercat, nu răspunde la salut, nu de când ne-am despărțit, de când mi-a furat și mi-a vândut mașina. Cred că a făcut un schimb. Ea în final a declarat că toată casa aia e făcută din banii ei. Și i-am spus: da, dar tu ai făcut casa din banii tăi pe terenul meu și știi că terenul înghite casa”, a declarat Florin Zamfirescu.

„Noi când ne-am despărțit… Noi am avut mari probleme cam 15 ani din existența noastră în comun mari probleme. 5 ani ne-am înțeles perfect, după care au început problemele, dar mie îmi era deja rușine, ar fi al 3-lea divorț. Dar după mi-am dat seama că eu sunt de vină, că eu am procedat ca maimuțele: am ales mărgica, am ales ciobul care lucește, am ales așa zisa frumusețe imediată”

citește și...